Několik grafických ukázek nové Škody Kodiaq jsme vám již představili. Ovšem des se podíváme na jednu, která má reálné podobě snad nejblíže.

Není to ani tak dávno, co bychom dali ruku do ohně za to, že první SUV-kupé značky Škoda bude vycházet z modelu Kodiaq, ovšem není tomu tak. Příchod Vision-E zcela zásadně rozházel představy všech, protože takový tvar karoserie skutečně má, ovšem on sám je hudbou poměrně dost vzdálené budoucnosti. Kodiaqu kupé se rozhodně dočkáme mnohem dříve.

Jak by mohl vypadat jsme nastínili za pomoci nezávislých návrhářů již několikrát Ovšem poslední ilustrace se skutečné podobě přiblížila natoli, že se dá říci, že se momentálně díváte na 95% podobu Kodiaqu Kupé. Jedná se o hodně sportovně laděný vůz, který koketuje s některými RS prvky.

Podívejte se tedy na to prozatím nejrealističtější ztvárnění. Není špatné, co říkáte? Že se Kodiaq bude skutečně vyrábět v kupé verzi, víme již od loňska. Výroba bude probíhat ve spolupráci s Čínskou SAIC Motor a bude se vyrábět pro potřeby čínského trhu. Uvedení vozu v Evropě je zatím otázkou a rozhodně až zájem zákazníků. Tak co měly byste o něm zájem?