Horacio Pagani je zakladatelem stejnojmenné automobilky, která vyrábí sportovní automobily. Někdo by možná čekal, že bude jeho garáž nacpaná vozy jeho vlastní výroby, jenže to je omyl. V jeho domě bydlí hned několik sportovních vozů od konkurenčních značek.

Mnoho lidí pracujících pro danou automobilovou značku bere za svou čest a povinnost jezdit zásadně vozy dané značky. To ovšem neplatí pro Horacia Paganiho, který je zakladatelem italského Pagani. Tato značka patří mezi špičkové výrobce supersportů s velice ojedinělým designem a jízdním projevem.

Pokud nahlédneme do garáže pana zakladatele, najdeme zde například Porsche, které je absolutním technickým vrcholem svého druhu. Jedná se o model 918, tedy hybrid, které je ve sbírce i přesto že Horacio nemá hybridy rád. Sám o něm tvrdí, že si jej pořídil díky jeho technické vyspělosti, která nemá obdoby a nestačí na ní ani Ferrari.

Ferrari však taktéž tvoří část sbírky a to Ferrari F12tdf. Horacio o něm hovoří s velkou láskou a vzpomíná, že když poprvé do vozu nasedl, měl z něj husí kůži. Krom standardních vozů bychom u něj v garáži našli i velice výjimečné vozy jako je například Mercedes-AMG Project One, který má technologie Formule 1. Jedná se o automobil, který ještě nebyl uveden do prodeje, což z něj činí skutečnou raritu.

Za svůj vůbec nejhezčí kousek své sbírky pak označuje Ford GT ve své nejnovější podobě. Byl prvním člověkem, kdo jej objednal v Evropě. Sám považuje tento automobil za to nejhezčí, co bylo za posledních 20 let stvořeno. Je až neuvěřitelné, v jakých superlativech Pagani mluví o konkurenci. Například si velmi cení McLarenu, který jej okouzlil svým sídlem a již nyní plánuje pořízení novinky jménem P1.