Novinka od společnosti Dodge pomalu ale jistě míří na americký trh. Ještě předtím se nám však představuje ve zcela nové reklamě, která vás dostane.

Již čtyři reklamy společně vytvořili Vin Diesel a automobilka Dodge. Po sérii Brotherhood of Muscle, která představovala modelu jako Challenger, Charger a Durango SRT, se nyní představila další reklama s velice dramatickým nádechem, jejíž hlavním aktérem je Challenger SRT Demon. Video nese název Winning´s Winning.

Úvodní reklama jménem The Truth, nám sice již tento vůz tak trochu představila a to již před několika měsíci, ovšem nyní se na obrazovce opět objevuje Vin a jeho podmanivý hlas a pohled. Vina netřeba představovat, zazářil například ve filmech Ridick, ale především v sérii Rychle a zběsile. A právě na tento film reklama také několika detaily a popisy odkazuje.

Pojďme se však trochu blíže podívat na samotný automobil, který pohání přeplňovaný osmiválec o objem 6,2 litru a s výkonem 626 kW. Jeho točivý moment je 1.044 Nm. Díky tom dokáže tento zplozenec pekel dosáhnou rychlosti jednoho sta kilometrů za 2,3 sekundy, což z něj dělá jedno z vůbec nejrychlejších aut současnosti. Pokud budete jeho majitelem, budete mít doma skutečně velkou vzácnost, protože se plánuje produkce pouze 3 tisíc modelů pro USA a dalších tří set pro Kanadský trh.

https://www.youtube.com/watch?v=SkyVWNA-Q_0