Amazon ve svém projektu The Grand Tour udělal dobře když sáhl po známe trojici Clarkson-Hammond-May. První řada dosáhla hned několika rekordů. Jaká bude ta druhá?

Popularita britského tria rozhodne neutichla svědčí o tom i titul nejstahovanější show minulého roku. Zdravotní problémy které moderátory trápili jsou zda se také pryč a tak nic nebrání tomu aby byla druhá řada odstartována.

Druhá řada tedy její studiová verze bude statická, což je změna oproti první sérii. Vše se bude odehrávat na zahradě milionáře Nicolase Johnstona v Great Thew. Ovšem většina natáčení je již za moderátory při kterém procestovali Afriku, Evropu, Ameriku a to severní i jižní a také Asii.

Právě scény z celého světa je to, co děla pořad tak přitažlivý. Navíc natáčení spolu s moderátory se mohou zúčastnit přímo diváci, stačí jen poslat přihlášku do 3. října.

https://www.facebook.com/thegrandtour/videos/642354329296445/

Grand Tour je naše nejoblíbenější show, sledovali ji diváci ve více než 240 zemích a oblastech světa. Zákazníci nám neustále opakují, že nejatraktivnějšími částmi jsou dobrodružné cesty Jeremyho, Richarda a Jamese. I přes různé kalamity a zranění kluci strávili letošní rok zkoumáním ještě neuvěřitelnějších a úžasnějších míst než kdykoli předtím… a samozřejmě se dostali do větších problémů. Nemůžeme se dočkat, až registrovaní diváci Prime uvidí druhou sérii,“. Takto zněla slova Jay Marina viceprezidenta Amazon Video Europe. Nechme se tedy překvapit a zatím se podívejme na trailer k nové sérii.