Pokud patříte mezi skutečné motoristické fanoušky, pak jen nejspíše naprosto zbytečné vysvětlovat vám co je to Gymkhana. Ken Block si pro nás připravil již 10. v řadě a jak to tak vypadá, bude se jednat o nejšílenější verzi.

Fanoušci Gymkhany si již možná pomalu ale jistě říkají, že Ken Block nemá čím překvapit, ovšem tvůrci celé série si to rozhodně nemyslí. Podle jejich úsudku je nejnovější vydání tím nejvelkolepějším co zatím společně s tímto šíleným jezdcem vytvořili. Jsou to poměrně silná slova, ovšem trailer na tuto bláznovinu prozrazuje, že by se jejich slova mohla potvrdit.

Video se totiž nebude odehrávat na jednom jediném místě, jak jsme tomu byli doposud zvyklí, ale hned na pěti a dokonce s pěti různými automobily. Sám Block slibuje, že to bude největší jízda. V upoutávce se objevuje hned několik osobností, které se rozpovídali o tom, jaký Ken Block vlastně je, a co všechno umí. Dozvídáme se dokonce také, že nebude chybět Hoonicorn Mustang s pohonem všech čtyř kol a výkonem 1 400 koňských sil, nebo dokonce Ford Escort Cosworth.

Část videa byla natáčena v Detroitu, což již předznamenalo amatérské video, které pořídil jeden kolemjdoucí a které zachycovalo Blocka při jeho pouličním běsnění. Tvůrci však uvádějí, že se nejnovější díl Gymkhany odehrává po celém světě. Podívejte se tedy prozatím na nový trailer, který je doslova nadupaný rychlými vozy, milimetrovou přesností a neskutečným množstvím adrenalinu. To všechno pak ještě zahalte pořádnou dávkou plamenů a kouře a máte Gymkhanu 10 jako vyšitou!