Vyvrátili jsme 6 nejčastějších protiargumentů

Už jste slyšeli o zabezpečovacích systémech, ale říkali jste si, že není důvod ho namontovat? Pokud však chcete, aby vaše vozidlo zůstalo vaším, měli byste tuto možnost zvážit. Podívejme se na nejčastější protiargumenty.

Protiargument č. 1: Mé vozidlo je již chráněno proti krádeži.
Odpověď: Nestačí. I když je výrobní vozidlo standardně vybaveno imobilizérem, není to dostatečné a nezaručuje, že vozidlo nebude odcizeno.

Protiargument č. 2: Pokud instaluji bezpečnostní systém, ztratím záruku.
Odpověď: Určitě ne. Instalace bezpečnostního systému VAM nemá žádný negativní dopad na záruku. Navíc systém VAM přebírá záruku na všechny části vozidla.

Protiargument č. 3: Mám pojištění proti krádeži, nepotřebuji bezpečnostní systém.
Odpověď: Pojištění proti krádeži má proti bezpečnostnímu systému řadu nevýhod. V první řadě musíte být smířeni s tím, že vaše milované auto už nikdy nebudete vidět. Za druhé, pokud pojišťovna událost uzná, zaplatí vám pouze zbytkovou hodnotu vozidla. Za tuto částku si však vozidlo stejného typu a vybavení koupíte jen těžko. Také se připravte na fakt, že budete na peníze od pojišťovny budete čekat asi půl roku.

Protiargument č. 4: Chystám se nainstalovat bezpečnostní systém, ale zloději mi i tak ukradnou své vozidlo.
Odpověď: Pokud by tomu tak bylo, bylo by to poprvé v celé 15-leté historii společnosti. I když se auto s bezpečnostním systémem VAM pokoušelo ukrást až v 500 případech, nestalo se tak ani jednou.

Protiargument č. 5: Instalace bezpečnostního systému bude zdlouhavá.
Odpověď: Instalace bezpečnostního systému VAM vám umožní vykonat práci během několika hodin. Kromě toho, pokud máte zájem, mohou také za vámi naši technici přijet nainstalovat vám tento systém kde si zvozlíte – například v garáži.

Protiargument č. 6: Budu muset aktivovat svůj bezpečnostní systém, neustále přemýšlet a bude to trvat spoustu času.
Odpověď: Aktivace a deaktivace bezpečnostního systému VAM je dost jednoduchá. V rámci instalace vám technici do palubní desky zapojí díl , kam jednoduše vložite kazetu a vyrážíte. Když opouštíte auto, kazetku opět vložíte do skříňky. Bez použití kazety nebude možné vůz spustit žádným způsobem.

Takže, na jakém principu funguje bezpečnostní systém VAM, že ho nelze překonat?
Unikátní systém VAM pracuje na principu elektromechanické bezpečnosti. Ochrání tak vaše vozidlo před jakýmkoli způsobem krádeže – použitím rušiček GPS / GSM / GPRS signálu, čtečky kódů či dálkových ovládání, výměnou spínací skříňky, řídící jednotky motoru či palubní desky, ale i před použitím duplikátu klíče.

Další výhody bezpečnostního systému VAM naleznete na webu: www.vamsystem.cz nebo na tel. čísle 720 344 099.