Dnes se podíváme na video, které ukazuje jen těžko pochopitelné chování dvou řidičů ve Velké Británii. Ti se rozhodli zcela nepochopitelně blokovat cestu ostatním řidičům tím nejhorším možným způsobem a navíc ještě neoprávněně.

Celý incident se odehrál na dálnici M62 nedalo města Huddersfield ve Velké Británii. Jen těžko lze pochopit, co vlastně oni dva strážci pořádku vyváděli. Nicméně muž, kterému tak činili má vše nahrané na videu a my se tak můžeme podívat na zkratkové přemýšlení některých řidičů.

Video: Když hlupák řekne ne!

Řidič Kii se nejspíše cítil dotčen tím, že zatímco on poctivě stojí kolonu, ostatní řidiči se kolem něj prohánějí ve vedlejším pruhu, který byl zcela volný. Onen pruh byl totiž o pár set metrů dříve uzavřen, ovšem krátce poté již informační tabule ukazovala, že je možné pruh využívat a to tak že ukazovala povolenou rychlost.

To ovšem onen řidič nezaregistroval a tak se rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. Autor uvádí, že video je bez zvuku, protože diskuse v kokpitu byla velmi výživná. A není se čemu divit. Nervy ztratilo i několik dalších řidičů, kteří si to šli s napravovatelem práva vyříkat osobně. I přesto si dotyčný nenechal domluvit a potíže působil několik dlouhých minut.

Navíc se k němu brzy připojil další řidič stříbrného Fordu, který pro změnu blokoval druhý jízdní pruh. Několik desítek řidičů tak kvůli těmto dvou eskamotérům muselo trčet, aniž by k tomu byl nějaký důvod. Teprve až v momentě, kdy si školitel všiml dalšího ukazatele, uvolnil cestu a pustil všechny čekající před sebe.