Mácovu Fabii asi není nutné dlouze představovat. Všichni ji dobře známe z tuningových srazů. I tento tuner prošel několika obdobími věšením a opětovným sundáváním některých doplňků.

macaMácova Fabie je v barvě modrošedé admirál #9432, kterou doplňují bílá kola speedline corsa 7×15 obutá do pneu 195/50 R15 a o mezikus mezi karoserií a koly se stará podvozkem Eibach 80mm/60mm (maximální sníženi). Na autíčku dále upoutá RSové nárazníky (v předním nárazníku černě lakované mřížky) a křídlo doplněné sportovní maskou MS-design. Dále nesmím zapomenout na boční blikače Hella, přední světla TYC v černém provedení, pravé velké zrcátko a brzdiče v zelené barvě.


macaPod kapotou se skrývá čipnutá jednadvojka na 45 kW, doplněná krytem motoru v barvě slonové šedi a kryt baterky je v barvě auta. Interiér auta je z limitované edice škodovky+ další doplňky v modré barvě + budíky přelepené modrou folii (čísla na budíkách jsou vidět i ve dne). Zároveň bylo dodělané přední stahování oken, přidán volant, pedály a řadička z RSa. O ozvučení se stará radio Sony CDX9000, sériové přední repráky doplněné o zadní ovály magnat bullpower 6940.


macaTo je asi veškerý výčet úprav na tomto milém voze a nyní nesmím zapomenout, čím chce Máca ještě svého miláčka vylepšit. Jedná se již spíše o menší úpravy jakými jsou rozpěra motoru, kvalitní reproduktory do předních dveří, kónusový sport. filtr, laděný výfuk s RS koncovkou, instalace xenonu do předních světel, koberečky! Jistě se někteří necháte inspirovat a také zde představíte svou Fabii.

maca maca maca

Další fotografie najdete v naší galerii zde>>>