Po sobotním srazu u Blatné jsme se v neděli přesunuli o něco na východ.1181753595U příležitosti brněnského Autosalonu se konaly dvě velké soutěže v autoozvučení DB drag a EMMA. Ve druhé jmenované jsme měli i dvě klubová želíska. Prvním byl Johanik, jenž v ESPL Experienced 4 Woofers je vždy horkým favoritem na vítězství. Druhým je Olin, jenž se zúčastňuje ve dvou kategoriích Sound Duality: Advanced 5 channels a Multimedia: Advanced.

1181753647Soutěž v EMMA byla tentokrát rozdělená do dvou dnů. Sobota velkou účastí neoplývala, ale neděle vše vynahradila. Konkurence tentokrát byla opravdu velká, o což se přičinily i účastníci ze zahraničí. Do soutěže se přihlásili soutěžící ze Slovenska, Polska, Rakouska, ale i z Litvy. Naši dva kluboví zástupci nakonec odvezli dva pohárky. Johanik, jak je mu vlastní, s přehledem vyhrál a natlačil jak v uzavřeném, tak v otevřeném vozidle nejvíce. Druhý náš zástupce Olin v SQčku není schopen hudbu doladit na pohárkové umístění.Ve druhé kategorii, kterou byla Multimedia už bylo veseleji. Sice se musel sklonit před soutěžícím z Rakouska, ale i druhé místo se počítá.

1181753687Odpoledne ještě zbyl čas na výstavu a bylo se opravdu na co koukat. Nejprve jsme navštívili halu, ve které byly opravdu skvosty v podobě značek Ferrari, Maserati, Porsche a další. Jedna z největších expozic patřila naší oblíbené značce Škoda. Byly zde snad všechny typy co má škodovka ve svém programu, včetně nového sportovního kitu pro Fabii II. Někdy bylo focení opravdu složité, do některých expozic byl přístup problematický. U Ferrari nám vyšli vstříc a nechali nás udělat pěkné fotografie, včetně modelek. Jinde nepomohlo nic, když nejlepší exponát Alfy Romeo byl ve výkladní skříni, kde se krom auta již nic jiného nevešlo. Více si prohlédněte v naší galerii a možná tam i objevíte auto svých snů.