Je pátek, jedna hodina po půlnoci a náš trojčlenný tým vyráží směrem na západ do Essenu. Všichni jsme usedli do Pticova Superbu 2,5Tdi, který byl na tuto cestu náležitě připraven. 110RLetní devatenáctky, nahradily zimní sedmnáctky a tady nastal trochu problém, nejprve nešlo vyjet od gumaře a následně cestou domů škrtání o zpomalovací retardéry. Vše spravilo zvednutí podvozku o 9mm a následná cesta do Essenu byla již příjemnou projížďkou po Německých dálnicích..

fabia scoutV sobotu 1.12.2007 začala Essen Motor Show 2007 a my využili volnějšího pátečního novinářského dne, abychom pro Vás pořídili nějaké fotografie. Těžko se popisuje co vše jsme viděli a abychom na něco nezapomněli. Celá výstava jde shrnout celkem jednoduše. Již ze série výkonná auta, notně upravená významnými firmami, osazená sportovními podvozky a nesmím zapomenout na kola. To je asi samotná kapitola. To nepřehledné množství disků různých tvarů a barev. Když už jsem u barev, nesmím zapomenout na firmu Hankook a její oranžové pneumatiky. Ani Škoda auto nezůstala pozadu a patřila jí jedna z největších expozičních ploch. Ač menší expozice, ale pro nás zajímavější byla od firmy Milotec. Zde se představila Fabia II s několika zajímavými doplňky, které uvítají majitelé těchto vozů.

Nyní si již prohlédněte naší fotogalerii a pokud vás fotky moc zaujmou, usedněte do svého miláčka a frčte do Essenu. Výstava končí až 9.12.2007.