Již se blíží náš šestý sraz a tak Vám přinášíme program a kategorie, ve kterých se bude soutěžit. Celkem rozdáme na pět desítek pohárků, z toho sedm jen pro členy Fabia Clubu a dalších sedm pro členy Octavia Clubu. 6. Sraz SkodaHomeDále budou k vyzvednutí kartičky členů. Kdo si je na srazu nevyzvedne, tomu je pak pošleme. Sponzoři srazu AUTO ELSO, Magnat, Elis Tuning, Lexani, Tunig Magazín, Autodoplňky Martínek a další.

Sraz je třídenní, ale hlavní program je situován na sobotu. Jako každý rok, i tento přicházíme s několika novinkami a změnami. Opět jsme si některé organizační změny vypůjčili od našich západních sousedů. Tou největší novinkou je rozšíření o soutěžní kategorii VW KONCERN a tím i otevření tohoto srazu pro koncernové vozy VW. Další novinkou jsou samostatné kategorie Fabia a Octavia Clubu, ve kterých mohou soutěžit pouze členové klubů. Další největší kategorií je o pohár SKODAHOME, která se týká všech vozů škoda, které se zúčastní srazu. Tam bude rozdáno celkem jedenáct pohárů, Best Of Best plus TOP 10. Poslední hlavní kategorií bude TOP 3-Škoda Oldies, kde mohou soutěžit vozy od Favorita níže.

Nyní se již dostáváme k doplňkovým soutěžím. Tou nejpočetnější bude TOP 7-Audiovizual. Dále pak následují soutěže TOP 3-Interier, TOP 3-Motor, TOP 3-Ocenění poroty pro zajímavá, netradiční či vyjímečná tuningová řešení u Vašich vozů. Dále pak oceníme soutěžícího, který byl již na loňském srazu a jeho vůz za uplynulý rok doznal největších změn dostane pohár pro Skokana roku.

Nyní ještě něco k programu a organizaci. Každý účastník při příjezdu dostane srazové číslo, vjezdový formulář, označení zda patří do některého z klubů a zaplatí poplatek 300,-Kč, bez ohledu na počet lidí v autě. Členové klubů Fabia a Octavia, dostanu slevu ve výši 100,-Kč. Kdo z účastněných bude chtít soutěžit v některé z kategorií, vyplní vjezdový formulář a do 11 hodin ho odevzdá na vyznačeném místě. Dále bude mezi 12 – 15,30 u svého auta a vyčká na hodnocení poroty. Předávání pohárků proběhne mezi šestnáctou a sedmnáctou hodinou.

Pátek       po 12,00            příjezd a volný program

Sobota     8,00 –  12,00           příjezd účastníků 

                                             příprava aut  

                                             registrace do soutěží  do 12,00

               12,00 – 15,30           hodnocení aut odbornou porotou

                                             (účast a registrace posádky u vozu nutná)

               16,00 – 17,00          vyhlášení výsledků

–          „Best of Best“ SKODAHOME.cz  (všechny auta Škoda)

          TOP 10 – SKODAHOME.cz   (všechny auta Škoda)

–          TOP 7 – Fabia  Club (jen členové Fabia clubu)

–          TOP 7 – Octavia Club (jen členové Octavia klubu)

          TOP 3 – Škoda Oldies  (auta Škoda od Favoritu níže)

–          TOP 3 – VW Koncern (VW, Seat, Audi …)

–          TOP 7 – HiFi   (všechny auta srazu)

–          TOP 3 – Nej.Interiér  (všechny auta srazu)

          TOP 3 – Nej.Motor  (všechny auta srazu)

          TOP 3 – Ocenění poroty   (všechny auta y srazu)

          Skokan roku  (všechny auta Škoda)

                od 17,00  posezení, pokec atd

 

Neděle     do 11,00     odjezd z kempu

 

Doprovodný program :

–          představení nových vozů Škoda dodaných prodejcem Auto Elso