U České Skalice v autocampu Rozkoš se konal již jedenáctý v pořadí TUNING XCARS – club meeting. Sraz se v našem kalendáři stal již stálicí a i letos potvrdil správnost volby.Největší obavy panovaly z počasí,ale jako zázrakem se veškeré deště vyhnuly a i počet účastníků překonal očekávání.

golfTento sraz je hlavně o tom, prožít příjemný víkend v klidném prostředí a s lidmi naladěnými na stejnou notu tunigu. To že obliba těchto klidných srazů stoupá, nasvědčuje i už páteční naplnění chatek. Jak se zvyšuje počet tunerů, přibývá i počet pohárků. Já se opět hlavně zaměřím na škodovky, které tentokrát byl rozděleny dokonce do třech kategorií. Škoda Modern scene (Fabia, Octavia a novější), další byli Favority a Felície a vše uzavírala Škoda Oldies. Tím už se dostávám k oceněným. Mezi moderními bylo pořadí shodné jako vloni. První místo a současně pohárek za interiér si odvezl Radek se svojí oranžovou Fabií. Na první pohled na ní oproti loňsku není vidět moc změn, ale ta hlavní je ukryta pod vozem. Jak již jsem letos jednou psal, má vzduchový podvozek. Na druhém místě skončila zelená Octavia Combi a třetí místo si odvezl Spiderman, který ještě dostal i pohárek za lak. V další kategorii vyhrál Modrý Favorit a erkoporazil dvě svoje mladší sestřičky Felície. Mezi nejstaršími škodovkami kralovala decentní červená stodvacítka.

Co dodat závěrem, sraz se vydařil a Vám všem můžeme tento a jemu podobné srázky pouze doporučit. Nyní si již prohlédněte naši foto galerii.Ti co byli, tak si ještě jednou připomenou příjemné chvíle srazu a ti co nebyli, těm nezbývá nic jiného než prohlížet fotky a litovat, že nepřijeli.

FotoGalerie zde>>>