Na autodromu ve Vysokém Mýtě se konal další letošní sraz. K vidění byly vidět sprinty, druhé kolo Tuning Cupu, hudební soutěže dB Drag a EMMA.kufryOpět se potvrzuje, že zájem o Tuning Cup stoupá a samostatná kategorie Fabia Scene má na naší tuningové scéně svoje místo. Opět patřila k nejvíce obsazené kategorii a ze sta aut jich bylo osm Fabií. S radostí mohu říct, že i zde se objevují nová auta a ta starší přicházejí s novinkami. Asi nejzajímavější je Michalova Fabie s tváří Audi. Hned při prvním představení získal druhé místo za Radkovou oranžádou, která je asi letos bezkonkurenčně nejlepší Fabií.Třetí místo si jako v minulém kole vybojoval Olin a již nyní se rýsuje, kdo má našlápnuto na velké finále, které letos bude v Brně.

skoda 120lNa Fashion Cars začalo také první kolo hudební soutěže EMMA. Olinova Fabča letos zaměřená na Multimédia si v této kategorii vybojovala druhé místo. V tlakách se také zúčastnil Johanik, ale zdá se, že letos to ve své kategorii nebude mít jednoduché.

Nyní si prohlédněte foto galerii, kterou pro Vás nafotil PTiCA a nezapomeňte, že se již příští týden koná pro nás nejoblíbenější již 6.sraz SKODAHOME.cz , na který Vás tímto srdečně zveme.

FotoGalerie zde>>>