Automobily Škoda mají v Německu velmi dobrý zvuk už mnoho let, Fabia se dokonce stala druhým nejprodávanějším automobilem po VW Golf. Není proto divu, že vozy Škoda lákají pozornost široké veřejnosti.Nejde však jen o sériové automobily, ale zájem vzbuzuje v poslední době Škoda Octavia II RS od firmy Milotec Auto-Extras z Wiesbadenu. Specializovaný výrobce nejrůznějších doplňků hlavně na vozy Škoda si pro veletrh AMI Leipzig připravil světovou premiéru v podobě designu 3D-karbon, který potažením několika vrstev čirého laku vytváří „hloubkový efekt“.

Na Octavii II RS jsou v designu 3D-karbon například kryty zpětných zrcátek nebo klik dveří, kryty pod kliky, kryty sloupků B a C, ochranná prahová lišta zadního nárazníku, vstupy přívodu vzduchu nebo kryty předních světlometů (tzv. mračítka), rámečky mlhových světel a otvorů přívodu vzduchu.
V designu 3D-karbon je také rámeček mřížky nárazníku.

Design 3D-karbon najdeme v interiéru, jako paket vnitřního dekoru ve výplních dveří, přístrojové desce nebo středové konzoli. Většina doplňků v designu 3D-karbon je vhodná pro modely Octavia II a Octavia II RS, ale těšit se mohou i majitelé dalších modelů jako Fabia nebo Roomster.

Denní světla Nolden

K novinkám patří také třeba sportovní maska s ocelovou mřížkou ve stylu vozů Bentley nebo světla značky Nolden pro denní svícení, která lze zapojit buď pouze jako denní a nebo jako denní s vedlejší funkcí pozičních.

Světla nejsou určena pouze pro vozy Škoda, ale také na všechny osobní a nákladní automobily, popřípadě také na autobusy s možností zapojení přímo do soustavy 12 V, tak 24 V. Na světlech je vyznačena homologační značka E9 1742 s písmeny A (poziční světla) a RL (světla pro denní svícení).
Sada obsahuje mimo jiné dvě řídící jednotky, které zajišťují automatické rozsvícení denních světel při zapnutí zapalování a vypnutí / popřípadě přepnutí na parkovací světla (snížení výkonu svítících LED diod v případě zapojení i jako poziční) při zapnutí potkávacích nebo dálkových světel.

Německá denní světla zn. Nolden se vyznačují vysokou kvalitou a především  jedinečnou kosoúhlou konstrukcí, která geometricky ladí s půdorysnou konturou většiny moderních automobilů se zaoblenou přídí.
Všechny doplňky firmy Milotec Auto-Extras jsou pro provoz na pozemních komunikacích schváleny příslušnými atesty.