Tuningová sezona 2009 je již minulostí a většina z Vás již myslí na příští rok. Ač naše tuningová scéna se neustále zlepšuje, přece jen například Němci, naši západní sousedé jsou o něco dál. Někdo by namítl o velký kus dál.
Proto několikrát do roka Vám přinášíme hlavně fotoreportáže i z Německé tuningové scény. Některé jsou jen ze srazů kousek za hranicemi, a jiné jako mega výstavy typu Essen. Těchto akcí v Německu probíha každoročně velké množství a my Vám dnes z jedné menší přinášíme fotoreportáž, kterou pro nás nafotil Ed. Jedná se o CARSTYLE Hamburg 2009 přímo na výstavišti Hamburg Messe, který se dá nazvat malým Essenem. Společně s výstavou se uskutečnilo i německé finále Emmy a světové finále DbDrag 2009. Za 3 dny výstavu na ploše 35.000 čtverečních  metrech navštívilo zhruba 20.000 lidí, kteří 3.ročnik této výstavy přijali velmi pozitivně.

Doufáme, že někteří zde najdou inspiraci pro dlouhé zimní večery. Vím, většina z Vás řekne, že tuning je jen o penězích, s tím musím nechtěně souhlasit. Ale někdy i banální nápad, který české ručičky dokážou realizovat za pár korun může doplnit auto jako celek. Hlavně Ti,kteří začínají se seriovým autem mají jednu velkou výhodu, kterou je množství inspirací. Mohou najít svůj směr, kterým se vydají na dlouhou tuningovou cestu. To samé platí i o hudbě v autě. I zde si nejpve udělejte představu, pak si vyberte komponenty a můžete se pustit do práce. I zde se nesmí nic uspěchat, nebo dokonce ošidit, což se pak projeví na celkovém poslechu.

Nyní si v klidu prohlédněte naši fotogalerii z CARSTYLE Hamburgu a nechte se inspirovat do sezony 2010.