Zajímavá akce proběhla v podzemních garážích sousedících s klubem Óčko Music Club, kde probíhala akce Tuning Party Open 2010. Proběhla zde výstava tuningových, amerických a sportovních vozů.

Tuning Party Open můžeme rozdělit na tři části. Tou první jsou natuněná auta, která většinou znáte z celoroční soutěže Tuning Cup a přesto zde došlo k několika premiérám. Největší novinkou bylo představení Swedakova Peugeotu 306, ten se objevil ve stylu Army Pug. Na autě velmi zaujaly i kola s disky BBS, ve kterých se vyjímaly žluté středy,  Škodovek se zde objevilo šest. Nestárnoucí oranžová Felica Davida Fridmana, bláznivá Radkova stodváca a čtyři Fabie. Asi největší změnou prošla Baryho černá kráska, která dostala vzduchový podvozek a kožené sedačky. Změny byly patrné i na stříbrné Fabii Davida Čermáka, která nese Bertyho rukopis a vloni vyhrála finále Tuning Cupu.

Druhou část vystavovaných vozů tvořily americké nadupané káry. Velmi zajímavý byl speciál na Drag Racing Mustang Mach 1 osazen motorem 351 V8, v jehož horní části se tyčí dva mohutné karburátory včetně filtrů. V expozici Mustangů ještě zaujal Shelby Mustang GT500E. Třetí nejmenší skupinou byly sportovní vozy, mezi nimiž bylo k vidění Audi A8, Ford Focus RS nebo Ferrari 360 Modena.

Po odpoledních rozpacích, kdy bylo lepší být na venkovním parkovišti, kde svítilo sluníčko a bylo zde k vidění několik dalších natuněných aut. Vše se začalo trochu rozjíždět až ve večerních hodinách, kdy přicházeli návštěvníci Óčko Music Clubu a i většina tunerů se přesunula do V.I.P. zóny a došlo i na pokec točící se jak jinak než kolem tuningu. Po jedenácté hodině pořadatelé poděkovali vystavovatelům a parkoviště se začalo pomalu vyklízet.

Závěrem jen podotknu, že za počáteční zmatky, které akci provázely byly tak trochu nováčkovskou daní při pořádání takovéto akce. Příště se můžeme těšit, že vše proběhne lépe a vzniká nám nová tradice při otevírání a zavírání sezony.