Vrcholem letošní sezóny bude bezesporu AZ pneu Tuning Salon 2010. Ten proběhne v sobotu 25. září na brněnském výstavišti a jeho pořadatelé v těchto dnech zveřejnili základní body hodně zajímavého programu. Část nové haly P bude v letošním roce opět vyhraz

Díky druhému ročníku Club Scene dostanou vybrané kluby možnost představit svou činnost a to nejlepší ze svého vozového parku. Právě teď je ten správný čas se přihlásit!

„Club Scene jsme v minulém ročníku chtěli pouze vyzkoušet, ale ohlas samotných účastníků byl tak kladný, že v našem snažení budeme pokračovat i nadále", říká o projektu Aleš Darebník, jeden z organizátorů AZ pneu Tuning Salonu 2010."Klubům se moc často výraznější pozornosti nedostává, ale my si jejich účasti opravdu vážíme. I z tohoto důvodu jsme poněkud zmírnili pravidla této speciální kategorie. Klubům odpadají některá omezení a na přihlášku mají mnohem více času – až do konce měsíce srpna. Celé to bude trošku volnější – vliv na výsledek nebude mít tentokrát pouze kreativní aranžmá, ale také úroveň vystavených vozů. Na druhou stranu budeme v letošním roce více dbát na to, aby se v hale prezentovalo opravdu jenom to nejlepší, co má "klubová garáž" k dispozici".

A co vy, jak se vám tento nápad zamlouvá? My věříme, že se do něj kluby zapojí s velkou motivací a Brno tak opět uvidí mezinárodní účast a zajímavé prezentace! Pokud byste se chtěli do Club Scene přihlásit, určitě se ozvěte na info(zavináč)tuningsalon.cz. Oficiální pravidla Club Scene naleznete ZDE.