Do startu největší tuningové výstavy v České republice už zbývají méně než dva měsíce. AZ pneu Tuning Salon 2010 přivítá v sobotu 25. září to nejlepší z českého i středoevropského tuningu, a právě to je ten důvod, proč se vás touto cestou snažíme oslovit.
Už několik let se snažíme udělat pohodové vyvrcholení české tuningové sezóny a jeho součásti se můžete stát také vy! Váš vůz může stát v jedné hale hned vedle tunerů z šesti evropských zemí a profesionálních úpravců, jako je Brabus, Carlsson nebo Rieger Tuning. Vaší případné účasti si opravdu vážíme, posuďte sami. Pokud se přihlásíte a váš vůz bude vybrán, bude nám ctí přivítat vás jako oficiálního hosta AZ pneu Tuning Salonu 2010. Žádné vstupné, poplatky za soutěže nebo výstavní plochu… AZ pneu Tuning Salon v tomto ohledu byl, je a vždy bude jiný. Nesnažíme se z vás dostat poslední peníze, naopak vám je rádi ušetříme… každému hostovi AZ pneu Tuning Salonu 2010 nabízíme:

celodenní volnou vstupenku
výstavní prostor pro prezentaci svého vozu
možnost zúčastnit se největší soutěže Show&Shine ve střední Evropě
možnost zasoutěžit si o zapůjčení Audi R8 a další skvělé ceny
příjemně strávený den s podobně postiženými pacienty … 

A co musíte pro účast na AZ pneu Tuning Salonu udělat? Stačí se nám ozvat na email info@tuningsalon.cz a zaslat nám krátký popis Vašeho vozu včetně několika fotografií (exteriér, interiér, motorový prostor apod.). Po shromáždění všech přihlášek budou na začátku měsíce září vybrání ti nejlepší z vás a stanou se oficiálními hosty naší výstavy. Více informací o akci naleznete na www.tuningsalon.cz. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, těšíme se na vaši účast!

Na závěr na vás máme ještě jednu prosbu – chcete nám s organizací výstavy sami pomoci a přispět k tomu, aby šlo o nejlepší ročník v dosavadní historii? Pak prosím přepošlete odkaz na tento článek všem svým „tuningovým kamarádům“ nebo zveřejněte naši nabídku na vašem blogu, facebooku či internetových stránkách. Děkujeme za pomoc!

S přátelským pozdravem

Petr Matouš a Aleš Darebník
Hlavní pořadatelé AZ pneu Tuning Salonu 2010
www.tuningsalon.cz