Brno ve znamení špičkového tuningu – i tak by se dala charakterizovat blížící se sobota 25. září.

Na brněnském výstavišti totiž opět proběhne tradiční zakončení tuningové sezóny – AZ pneu Tuning Salon 2010. A pořadatelé mají opět co nabídnout! Chcete vyhrát zapůjčení Audi R8, vidět téměř 300 špičkově upravených vozů v čele se zahraničními hosty a profesionálními úpravci, obdivovat finalistky soutěže iMiss nebo se zapojit do Lowrider Show? Tak to jste na správné adrese…

Pro návštěvníky AZ pneu Tuning Salonu 2010 je nachystán supermoderní pavilon P s výstavní plochou 15 000 m2, ve kterém bude soustředěn hlavní program celé akce. Nemusíte se tedy bát ani nevlídného počasí. Myslíme i na návštěvníky s upravenými vozy, kterým budou plně k dispozici rozsáhlá parkoviště v bezprostřední blízkosti výstavní haly, kde proběhne tuningový sraz. Maximální možné pohodlí je tedy zajištěno! Hýčkat se vás organizátoři rozhodli také programovou náplní, která je neobyčejně pestrá. Něco podobného byste na jiné akci hledali opravdu marně, posuďte sami:

Prezentace téměř 300 tuningových showcars s mezinárodní účastí
Módní přehlídky finalistek iMiss 2010
Finále soutěže AZ pneu Tuning Cup
Tuningový sraz
MČR EMMA
Americké, sportovní vozy
Lowrider show
Prezentace tuningových firem
Club Scene
Výstava minituningu
Divácké soutěže o hodnotné ceny

Mezi největší lákadla AZ pneu Tuning Salonu určitě patří vyvrcholení celoročních soutěží AZ pneu Tuning Cup a EMMA. Novinkou je velký Show&Shine Contest, do kterého se mohou zapojit také hosté ze zahraničí. Jejich účast bude letos opět o něco vyšší a kromě českých vystavovatelů se můžete těšit na vozy z Maďarska, Polska, Slovinska, Německa, Rakouska nebo Slovenska. Třešničku na dortu pak představují vozů úpravců jako je Brabus, Carlsson, Rieger Tuning nebo autorizovaní dovozci autohifi (Mac Audio, Alpine, MTX Audio).

Z naší akce také nemusíte odejít s prázdnou – v diváckých soutěžích je pro vás připraveno velké množství hodnotných cen, mezi kterými je také poukaz na zapůjčení Audi R8 od společnosti Dreamcars nebo Big Shock! Energy drink na celý rok zdarma! Při trošce štěstí se aktivně zapojíte do Lowrider Show, zajímavá bude také prezentace amerických vozů a tuningových klubů a vaše oči se jistě zatoulají také na finalistky soutěže iMiss nebo některý z přítomných supersportů.

Lákadel je opravdu mnoho, co říkáte? Tak si je nenechte ujít! Sobota 25. září, výstaviště Brno a AZ pneu Tuning Salon 2010! Kompletní informace o výstavě naleznete na www.tuningsalon.cz.