Zveme Vás na podzimní setkání aneb rozloučeni se sezónou 2010. 11.sraz SKODAHOME.cz, který se koná 9.10.2010 v tradičním prostředí TRIOCAMPU Praha 8 – Dolní Chabry Ústecká ulice. Sraz je pro všechny vozy Škoda a VW koncern.

Podzimní setkání se vyznačuje hlavně pohodovým pokecem a malou orientační soutěží, kde letos bude opět oceněno prvních 10 posádek. Zároveň prvních 77 účastníků bude oceněno pamětní plaketou. Tím, že se nám povedlo 11.sraz SKODAHOME.cz posunout o proti loňsku o tři týdny, věříme i v teplejší počasí, které slibuje dlouhodobá předpověd.

Pátek 08.10.2010
Na sraz můžete přijet již v pátek, kdy se většinou objevují hlavně skalní přiznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 hodin. Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách 🙂

Sobota 09.10.2010

Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8 hodin. Tentokrát nikdo auta hodnotit nebude, ale prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu.

Ve 12,00 hodin bude odstartována jednoetapová soutěž „ŠKODA TOUR“ dle šipkového itineráře. Auta budou vpouštěna na první úkol v minutových intervalech a trasa povede po nové silnici přes Zdiby a Klecany.
10 pohárů Škoda tour
10 diplomů pro prvních deset

Na 15,00 hodinu je plánováno předání pohárů, plaket a diplomů. 
Večer bude opět následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách 🙂

Neděle 10.10.2010
Po probuzení, snídani a vystřízlivění prosíme účastníky, aby do 12,00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu.

Sponzoři srazu :
Ed Hardy Energy Drink
– www.edhardy-energydrink.cz

Audiopro – BOSS audio system
AUTO KELLY – autodíly
IPAK Tonery – www.ipak.cz
Tuning Magazín – www.tuning-magazine.cz
OB autodíly – www.obautodily.cz