Co by to bylo za akci, pokud byste na ní nemohli něco vyhrát 🙂 Ať už půjde o drobnosti nebo hodnotné věcné ceny, výhra přece vždy potěší. I v letošním roce se na soutěžních blocích bude podílet celá řada partnerů z řad vystavovatelů, takže si určitě při

 
Hlavní cenou AZ pneu Tuning Salonu 2010 je zapůjčení supersportovního Audi R8 na tři hodiny, které věnovala společnost DREAM-CARS®. Snažíme se vám vždy připravit něco speciálního a myslíme si, že tentokrát se nám to určitě povedlo! Drahé věcné ceny určitě taky potěší, ale zážitky s Audi R8 si výherce bude pamatovat celý život – více informaci o soutěži naleznete ZDE.

Těšit se můžete ale i na další lákadla – tak třeba Motomail pro vás nachystal soutěž o 10 mobilů Samsung Galaxy S a hodně úchylnou cenu máme díky Big Shocku! pro všechny “pijáky” energy drinků – jedná se o Big Shock! Energy drink na celý rok zdarma, což představuje 365ks plechovek o objemu 0,5l!!! Výherce by si sebou měl vzít pořádně velký batoh … 🙂 Nachystány jsou také věcné ceny od Subaru, Mac Audia nebo ALPINE, takže šance vyhrát je opravdu velká!

Jednotlivé soutěže se budou odehrávat během celého dne a připraveny jsou také dva speciální soutěžní bloky:
11:30h – Soutěžní blok č. 1 + vyhlášení soutěže s MotoMailem
13:30h – Soutěž o Big Shock! Energy drink na rok zdarma
15:00h – Soutěžní blok č. 2 + losování o zapůjčení Audi R8
15:40h – Losování soutěže s MotoMailem

Těšíme se na vaši účast a přejeme hodně štěstí při losování!