Holešovické výstaviště stále nese památky velkého požáru, ale auta jeho prostory neopustily. Sice jsou expozice menší, ale i tak jsme zde objevili několik zajímavých kousků.

Součástí Autoshow je i tuningový sraz, o kterém jsme Vás informovali v samostatném článku. Pro nás nejzajímavější byl stánek Škoda Auto, kterému vévodil Valouškův soutěžní special. Návštěvníci si mohli z blízka prohlédnout v současnosti nejlepší vůz S2000,  kterým je Škoda Fabia. Hned vedle něho stála zelená kráska Škoda Fabia RS. Velký zájem byl o Octavii, která na sobě nesla slogan „Po čertech nadupané turbomotory“ a  s prezentací jí pomáhaly dvě čertice. Pětici vozů Škoda ještě doplnil model Yeti a Superb combi.

O kousíček dále pak stál Chevrolet Camaro za milión korun, nebo úžasný Mercedes SLS AMG s motorem o obsahu 6,3 litru. Dále můžeme ještě vzpomenou né zrovna běžná auta jakými jsou např. Wiesmann, Spyker nebo Artega. Své kouzlo mají i vozy Jaguar XJ nebo XF. Ale abychom se také vrátili zpět na zem, vzpomenu novinku od Citroenu DS trojku.

Nyní si prohlédněte naši fotogalerii, kde jsme se pro Vás snažili zachytit zhruba to nejzajímavější z letošní Autoshow Praha Holešovice.

 

Celá fotogalerie Autoshow 2010