Audio systém je nedílnou součástí takřka každého auta a hezká hudba dokáže velmi zpříjemnit a zkrátit cestu.

 

Chceme Vám představit jedno předvánoční CD, na kterém se sponzorsky podílel i náš web SKODAHOME.cz. Kapela  Blues Roberta Slezáka nahrála před Vánoci nové CD s názvem Srdce na talíři. Jedná se o patnáct bluesových balad, jejichž hudba pochází od samotného frontmena kapely Roberta Slezáka. Na textech se podíleli textaři L.Mertl, K.Chlumec, Mimatli a básník, spisovatel a textař Jan Krůta.

Hudba se vyznačuje melodičností, srozumitelným textem a neuvěřitelným citem pro hudbu v podání kytaristy R.Slezáka. Ten je také hlavním zpěvákem a hraje na elektrickou a akustickou kytaru. Na druhou kytaru hraje Jan Štolfa a zároveň hudbu zpestřuje foukací harmonikou a vokály. Dalším členem skupiny je školník standa Benovič, jenž hudbu přitvrďuje basovou kytarou a vokály.  Muž v pozadí, sedící za bicími je Miloš Novák.

Milovníci dobré muziky najdou nové CD Srdce na talíři  i v našem butiku. Zároveň Vám přinášíme několik hudebních ukázek a fotografie z koncertu na Pyšelce a prvního křtu nové desky, který probíhal ve známém pražské klubu Golem, jehož hlavním kmotrem byl Josef Klíma, známý hlavně jako reportér  televize Nova.