Další zastávkou roku 2011 bude pro AZ pneu Tuning Cup tradiční sraz ve Slušovicích u Zlína. Jedná se sice o menší, ale dobře navštěvovanou akci, která v letošním roce mírně pozměnila svůj termín konání.

Prázdninový Tuning Auto Show Slušovice

Tuning Auto Show Slušovice se totiž uskuteční ve dnech 1. – 2. července. V minulém roce se zde sešla hodně početná skupinka polských a slovenských soutěžících – a právě oni jsou jedním z důvodů, proč sraz nemohl v kalendáři chybět ani letos. Tím dalším je fakt, že jde o naši domácí akci a zároveň jediné čistě moravské soutěžní kolo. Proto se dá očekávat účast jiných soutěžících, než těch, kteří běžně objíždění soutěžní kola v Čechách. A to je pro pestrost soutěže jenom dobře.

AZ pneu Tuning Cup

Hlavním lákadlem akce budou kromě AZ pneu Tuning Cupu také měřené sprinty na 400m, soutěž dB Drag Racing nebo vystoupení kaskadérů. Program se tedy opírá o tradiční atrakce. Když se k tomu všemu připojí příjemné počasí a solidní divácká návštěvnost, určitě půjde o povedený sraz. Doufáme, že se na něm ukážete v co největším počtu!

Sledujte SkodaHome.cz

Pro více informací o soutěžích AZ pneu Tuning Cup nezapomeňte sledovat naše webové stránky SkodaHome.cz, kde Vám budeme přinášet aktualní informace. Základní informace o akci v Slušovicích naleznete již nyní na tuning-sport.cz.

 
Pro inspiraci si prohlédňete naší fotogalerii z loňského roku.

Tuning Auto Show Slušovice