V celoroční tuningové soutěži AZ pneu Tuning Cup 2011 již známe tři akce, na kterých se bude soutěžit : Fashion Cars Vysoké Mýto, Relaxmeeting Pardubice, Tuning Auto Show Slušovice.

Fashion Cars Vysoké Mýto.

Tak a máme tu již třetí akci, která bude v roce 2011 zařazena do soutěže AZ pneu Tuning Cup. Slovíčko “třetí” je ale trošku zavádějící, protože Fashion Cars Vysoké Mýto (13. – 14. 5.) vlastně bude premiérovým kolem soutěže. Začátek právě na Automotodromu ve Vysokém Mýtě se postupem času stal tradicí a my se na Fashion Cars už opravdu moc těšíme. Pokud jste sraz dosud nenavštívili, tak můžeme pouze konstatovat, že k jeho velkým pozitivům patří téměř rodinná a pohodová atmosféra, velice zajímavá účast leštěnek od nás i ze zahraničí a také bohatý doprovodný program (sprinty, noční party, dB Drag …).

Překvapí aprílové počasí?

Po organizační stránce jsme za posledních několik let nezaznamenali žádný zádrhel a vše fungovalo opravdu skvěle. Rovněž zázemí je vynikající – na oběd si můžete zajít do restaurace, celý prostor soutěže je jako na dlani díky malé tribuně a záchody jsou vždy čistě :-). Snad jedinou slabinou je aprílové počasí, které každým rokem Fashion Cars provází, za to ale opravdu organizátoři nemohou. Nějaký ten májový deštík nás ale od úspěšné premiéry AZ pneu Tuning Cupu 2011 rozhodně neodradí! A co vás? Přijedete se podívat?

Ilustrační foto Fashion Cars Vysoké Mýto 2010

Relaxmeeting Pardubice

Tuning Auto Show Slušovice

 

Fotogalerie Fashion Cars Vysoké Mýto 2010