V sezoně 2011 si EMMA Česká Republika dává pauzu vynucenou pauzu. Rok 2012 necháváme otevřený. Pokud se ukáže, že EMMA v ČR lidem opravdu chybí, tak se rádi vrátíme…

EMMA Česká Republika

Vážení příznivci soutěží EMMA,s politováním musíme oznámit, že v sezóně 2011 si dá EMMA v Česku vynucenou pauzu. Je nám jasné, že řada z vás se pilně připravovala na soutěže a teď vaše snaha přijde vniveč. I nás to mrzí. Věřte, že jsme vynaložili velké úsilí k pokračování. Kdybychom to chtěli úmyslně zabalit, udělali bychom to hned po loňském mistrovství České republiky.

Malý zájem o soutěže EMMA

K tomuto nepopulárnímu rozhodnutí nás dotlačilo několik skutečností. Klesající počet srazů, na kterých můžeme soutěže uspořádat, a malý zájem o soutěže EMMA ze strany pořadatelů srazů jsou klíčovými důvody. S tím samozřejmě neuvěřitelně narůstá časová náročnost jednání s pořadateli srazů a s potenciálními partnery. Tolik času tomu ale nedokážeme obětovat, ikdybychom to sami chtěli – auto hi-fi je stále ještě naše hobby. A právě proto, že auto hi-fi i EMMA jsou “jen” hobby, nemůžeme to dělat na úkor našich zaměstnání, která živí nás i naše rodiny.

Je to začarovaný kruh

Mohli bychom dělat soutěže na srazech lokálního charakteru, ale to rozhodně nevyvolá úsměv na tvářích partnerů, resp. jednoho partnera. A bez partnera, který poskytne nutné prostředky na provoz, se to dělat nedá. Je to prostě začarovaný kruh.

Rok 2012 necháváme otevřený

Věříme, že pochopíte naše těžké rozhodnutí a nezanevřete na nás. Každopádně nechceme úplně hodit flintu do žita a stále považujeme sezónu 2011 pouze za přestávku. Rok 2012 necháváme otevřený. Pokud se ukáže, že EMMA v ČR lidem opravdu chybí, tak se rádi vrátíme…      

Váš tým EMMA CZ.