Škoda a hudební skupina Nightwork se dohodli na dlouhodobé spolupráci. V rámci této spolupráce poskytla automobilka populární pražské skupině sedm vozů Škoda Yeti.

Škoda Auto a Nightwork

Členové kapely Nightwork budou vozy používat jak k soukromým, tak k pracovním účelům a své zážitky s těmito oblíbenými univerzálně použitelnými vozy zachytí v mnoha videoklipech. Pro automobilku Škoda je partnerství s hudebníky, kteří před několika týdny obsadili první místo v kategorii skupina roku Akademie populární hudby – Anděl, důležitým opatřením v oblasti sponzoringu, jak ke značce přitáhnout mladší cílovou skupinu zákazníků.

Nightwork a sedm vozů Yeti

„Jsme hrdi na to, že právě česká skupina Nightwork je naším partnerem. Neumíme si představit lepší vyslance značky Škoda a modelu Yeti v dané cílové skupině“, vysvětluje Martina Honzáková, zodpovědná za koordinaci marketingových aktivit automobilky v České republice. Muzikanti – naposledy vyznamenaní Akademií populární hudby jako „Skupina roku” – obdrželi v rámci spolupráce, dohodnuté na tři roky, celkem sedm vozů Yeti k soukromému a pracovnímu využití. Přitom budou s vozy natáčet různá tematická videa. První z nich budou věnována složení řidičských zkoušek kytaristy Jakuba Prachaře, pro něhož je nový vůz Yeti závazkem k získání řidičského průkazu. Nightwork navíc ještě v tomto roce složí speciálně pro automobilku Škoda nový song a natočí k němu videoklip. Všechny filmy budou – s odpovídajícím akcentem na značku Škoda – postupně prezentovány na sociálních serverech jako YouTube, Facebook atd.

Made in Czech Republic

Nightwork jsou spoluprací nadšeni: „Nightwork a Škoda se domluvili na spolupráci, která je zábavná a myslím, že z ní obě strany mají radost“, říká Vojta Dyk, zpěvák a fronman skupiny. „Spolupráce je promyšlená, skvěle připravená a pro oba partnery výhodná. Díky dlouhodobému charakteru můžeme v klidu vymyslet něco zajímavého a oslovujícího.  To, že přitom můžeme být kreativní pro produkt ‚Made in Czech Republic‘, nás těší dvojnásob“, říká Vojta Dyk, zpěvák kapely Nightwork. Jeho kolega, pianista Honza Maxian, doplňuje: „Jezdit Yetim mě prostě baví. Je to skvělé auto s univerzálním využitím.“

4×4 Škoda Park

Vzájemné partnerství kapely Nigtwork a společnosti Škoda započalo již během letošního zimní roadshow – 4×4 Škoda Parku, kdy Škoda v průběhu zimní sezony v 18 zimních střediscích zábavnou formou prezentovala portfolio vozů Škoda s pohonem všech kol.  Během akcí, které celkově přilákaly téměř 38.000 návštěvníků z celé ČR, tvořila skupina Nightwork hlavní část koncertního programu.

 

Technická data vozů Yeti pro skupinu Nightwork

Sedm vozů Škoda Yeti, určených pro skupinu Nightwork, splní každé přání: Špičkové verze 2,0 TDI CR/103 kW 4×4 DSG Experience jsou vybaveny nejmodernějším příslušenstvím: mimo jiné navigačním systémem Columbus, panoramatickou posuvnou střechou, bi-xenonovými světlomety a Soundsystémem s 12 reproduktory. Vozy navíc disponují ALU-paketem a dekoračním Offroad-paketem s mnoha dalšími doplňky, mimo jiné 17″ hliníkovými koly „Annapurna 17“ v černo-stříbrném provedení. Nechybí produkty bezpečnostního charakteru jako je zámek řadicí páky, stejně jako další produkty z nabídky originálního příslušenství (nosiče lyží, jízdních kol, či originální střešní box Škoda).

 

Foto: Nightwork