AZ pneu Tuning Cup 2011 odstartuje v sobotu 14. května prvním srazem na Fashion Cars Vysoké Mýto, pohodové akci s výbornou účastí leštěnek a perfektní organizací.

AZ pneu Tuning Cup 2011

Tato akce obstarává každoroční premiéru AZ pneu Tuning Cupu již několik let za sebou a my věříme, že půjde opět o vydařený úvod. Novinky čekají také na porotce, kteří si vyzkouší upravený systém hodnocení. Rozhodování o pořadí v jednotlivých kategoriích pro ně bude opět o něco těžší. Důvodem je redukce počtu soutěžních kategorií, která znamená mnohem větší počet soutěžících – pohárů se celkově rozdá o něco méně než v letech předešlých a tlačenice na medailové posty tak bude pochopitelně větší. Nové tváře vás čekají také při představování soutěžních vozidel – dvě krásné hostesky by měly dorazit až z Polska díky partnerské soutěži Wojna Polnoc Poludnie. Snad budou mít klidnou cestu a bude nám přát také počasí, které jim dovolí se pořádně předvést …

 

AZ pneu Tuning Cup 2011 – oficiální pravidla (PDF)

Tištěný seznam úprav 2011 – DOC, vzorový příklad

 

Fashion Cars Vysoké Mýto

Fashion Cars Vysoké Mýto ale rozhodně není pouze o naší soutěži. Pořadatelé si pro vás nachystali opět zajímavý program a nepřijdete ani o semifinálové utkání našich hokejistů se Švédy. V místní hospůdce můžete údajně vše sledovat na LCD TV, takže klidně přijeďte již v pátek, ať můžete případně přímo na místě oslavit postup do finále! Teď už ale k samotnému programu, těšit se můžete na:

    1. kolo AZ pneu Tuning Cup 2011
    soutěž dB Drag Racing
    soutěž Easca
    měřené sprinty
    barmanská show Davida Neumanna
    neony show
    motokáry, čtyřkolky
    demostrace polepů aut velkoplošnými fóliemi
    sexy myčka
    vystoupení dívčí taneční skupiny Easy Dance
    DJ Yess a DJ Mark
    páteční večerní program s go-go tanečnicemi a strip show
    BESIP – přednáška o prvcích pasivní bezpečnosti
    a další …

Kompletní program akce naleznete ZDE. Těšíme se na vaši účast a věříme, že nám vyjde také počasí, které je k dobré pohodě na akci velice důležité. Uvidíme se na akci!