Máme před sebou poslední květnový víkend, o kterém se bude konat již 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz pořádaný pro vozy s okřídleným šípem ve znaku a koncernu VW.

12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Sraz se konná v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 – Dolní Chabry, Ústecká ulice. Nejprve Vám připomeneme soutěžní kategorie a seznámíme Vás s komletním programem srazu.

TOP 7 Škoda veterán (do roku 1977)
TOP 7 Škoda oldies (Škoda 105-136, Rapid, Garde od roku 1978)
TOP 7 Škoda Favorit, Felicie
TOP 7 Škoda Fabia, Roomster
TOP 7 Škoda Octavia, Superb, Yety
TOP 7 VW koncern
5 pohárů Ocenění poroty
1 pohár Best of Best

Páteční pokec

Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní přiznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu.
Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách

Sobotní program s tombolou

Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 hodin. Poté následuje příprava aut na soutěž o nejhezčí auta srazu.  Účastník je povinnen po zaparkování vozidla vyplnit srazovou kartu  a  odevzdat ji na bráně pořadateli. Kartu je možné odevzdat nejpozději do 14,00 hod.  Hodnocení bude probíhat mezi 11-14,30 hodinou. V 11,00 hodin začne představování aut v prostoru hřiště.  Porotci budou označeni a průběžně budou procházet mezi auty.  V 15,00 bude předání cen finalistům o „Nejlepší Fabia fora-SKODAHOME 2010“ a následně bude  vyhlášena tombola, ve které budete moci vyhrát například radio s DVD, monitor, reproduktory, modely aut nebo sadu návleků na kola. Celkem bude 50 cen. v 17,00 budou rozdány hlavní poháry 12.srazu SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz . Večer je připravena zajímavá soutěžní hra v místní restauraci (filmová ukázky – české, zahraniční / ukázka ze seriálu a hádáme název seriálu – české), rozkrývačky (hádání obrázku, kdy se ukázka postupně rozkývá) a opět bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách.

Nedělní závěr

Po probuzení, snídani a vystřízlivění prosíme účastníky, aby do 12,00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu.

 

Nižší vstupné

Přípravy na 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz se blíží ke konci na kterých se podílí i naši partneři, díky kterým jsme mohli dokonce zlevnit vstupné. Cena je 250,-Kč za auto bez ohledu na počet lidí v něm. Výhodné vstupné mají členové klubů Skodahome (150,-Kč) a EDT (200,-Kč). Pro pěší je cena 50,-Kč na osobu. Děti do 15 let mají vstupné zdarma.

Hlavní parner srazu:

LEVNEPNEU.cz

Partneři srazu:

Audio Pro – BOSS audio systems
iPAK Tonery
AAA Auto
TRT – Taubner Racing Team
Auto KELLY
OB Autodíly
Tuning Magazine
www.tuning.cz
www.VW-scene.cz