Největší otázka 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz byla jaké bude počasí. Předpovědi nás strašily přívalovými dešti, a páteční večerní deštík dělal vrásky pořadatelům.

 

Škoda nevědět …

Letošní 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz měl být v mnoha věcech jiný, než předchozí srazy. Již tradičně bylo připraveno na pět desítek pohárů a nově i představování aut. Další novinkou byla tombola, kde hlavní cenou bylo radio, které umí přehrávat i DVD. Během dne bylo představeno i nové písmo, logo a slogan “Škoda nevědět…”, kterým se SKODAHOME.cz bude prezentovat v budoucích letech.

 

L&K 110 z roku 1927

Počet účasníků neovlivňovalo jen počasí, ale i ve stejném termínu další škodovácký sraz. Páteční večerní déšť byl v sobutu rychle zapomenut a slunečné počasí přívítalo na 150 aut. Nejstarším vozidlem byl L&K 110 z roku 1927, jenž byl návštěvníkům představen do mikrofonu přímo majitelem. Dalším bombónkem byla Škoda 1000MBX, jenž je raritou všude, kde se představí.

 

Best of Best červený Favorit

Slabší účast byla ve Škoda Oldies, ale vše vynahradily ostatní kategorie. Dobře obsazená byla kategorie Favorit – Felicia, ze které i vzešel vítěz celého srazu. Byl jím červený Favorit Karla Buzického a hodně mu konkurovala bílá Felicia Pick up, která přijela až z Německa. Velmi dobře byla již standartně obsazená kategorie Fabia – Romster.

 

Prim hrál model Octavia

Asi nejnabitější byla kategorie Octavia – Superb – Yeti, kde prim hrál model Octavia. I zde se objevil další účastník z Německa a jeho Octavia patřila k ozdobám našeho srazu. Poslední kategorií je VW koncern, v němž soutěžící auta by nám mohl závidět i Tuning Cup. Nejen počtem, ale i kvalitou úprav.

 

13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem našim partnerům a i účasníkům, kteří pomohli ke klidnému pohodovému průběhu 12.srazu SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz. Po tombole, předání pohárků ještě následoval večerní program v místní restauraci, kde se promítaly filmy a soutěžící hádali jejich názvy. V neděli pak odjeli i poslední účastníci, a my začínáme připravovat podzimní sraz.

 

Fotogalerie z 12. Srazu SkodaHome.cz