Motorland v Bělé pod Bezdězem je ideálním místem pro pohodový tuningový srázek a tak si ho i klub EDT vybral jako místo pro realizaci své velké akce. ACTIVE DAY CHIPTUNER MEETING 2011, jak její název zní, se sem opět vrátí na konci července.

A co je oproti loňsku nového?

Pořadatelé pro letošek připravili mnohem bohatší program – aby ho stihli, bude akce začínat již v pátek 29.7. a končit až v neděli 31.7.! K v loni nadmíru úspěšné a špičkově obsazené soutěži Show&Shine letos přibudou i soutěže SC Audio Cup a SC Night Tuning Show. Sama soutěž Show&Shine se letos o několik kategorií rozroste. Urvat pohárek tak bude mnohem snažší, vždyť jich pořadatelé připravili plných 36!

Ani doplňkový program nezeštíhlil, ba naopak.

Stejně jako v loňském roce bude možné svou dávku adrenalinu dostat na motokárách, čtyřkolkách nebo buggy. K dispozici bude i celá řada dalších aktivit. V dnešní době plné stresu se zajisté bude hodit specialita a novinka letošní akce – antistresátor (likvidace připraveného vozu baseballovými pálkami, kladivy apod.). Páteční večer oživí diskotéka, sobotní pak bude věnován grilování.

Vraťme se k tuningu.

Nejvýznamnější posilou se v této oblasti stali pánové z Chiptunera – díky unikátní spolupráci bude přímo na akci možnost nachipovat svého mazlíčka a to za naprosto jedinečné ceny! Nejen to – na akci lze díky slosovatelným vstupenkám získat chiptuning i zdarma, stačí přijít.

Jaká bude letošní akce?

Loňská akce byla první a skutečně se vydařila, o čemž se můžete přesvědčit v řádě fotogalerií, včetně té, na zbrusu novém webu akce www.activeday.cz. A pořadatelé vzkazují: letošní bude ještě lepší!