Druhé kolo soutěže Tuning Cup 2011 hostil tradiční sraz v oblíbeném prostředí dostihového závodiště v Pardubicích. Součástí celé akce byly také obě hudební soutěže – DB Drag a EASCA a soutěž modelů minitunerů.

Relax Meeting

Vše, co šlo zorganizovat a připravit pro to, aby se letošní sraz vydařil, bylo zorganizováno mimo počasí, které zatím nikdo z nás ovlivnit nedokáže. To byl také jeden z důvodů, který se postaral o nižší návštěvnost Relax Meetingu a také o to, že rekord v návštěvnosti nebyl překonán.

Tuning Cup 2011

Soutěžní plocha se začala plnit již od pátečního odpoledne stálicemi soutěže Tuning Cup, mezi kterými přibylo i několik nově postavených vozů. Registrace do soutěže TC byla jako vždy ukončena v 11 hodin a celkem bylo do soutěže převzato téměř devět desítek soutěžících, kteří bojovali v předem vypsaných kategoriích.

Best of Best Škoda Fabia

Nepřízeň počasí se také postarala o předčasné vyhlášení výsledků a předání pohárů. Ten nejcennější pohár za Best of Best – nejlepší auto srazu si odvezl Lukáš Černý se Škodou Fabia.

Třetí kolo TC Slušovice

Třetí kolo soutěže je na programu 2.7. ve Slušovicích a vy se již v tuto chvíli můžete podívat na fotogalerii, kterou jsme pro vás z Pardubic připravili.

 

Fotogalerie RelaxMeeting Pardubice 2011