Před nadcházející prázdninovou sezónou připravila ŠKODA zvýhodněnou nabídku modelové řady Octavia Tour. Akční model s označením Trumf je nyní k dispozici již od 254.900 Kč. Karosářská varianta Combi startuje na 284.900 Kč.

Škoda Octavia Tour – akční model Trumf

Cenové zvýhodnění oproti standardní nabídce modelu Octavia Tour činí 14.600 Kč. Výbavu akčních modelů Trumf, lze navíc v obou karosářských variantách rozšířit o akční paket Trumf Plus. Jeho pořízením získá zákazník další prvky nadstandardní výbavy vozu v hodnotě převyšující částku 63.000 Kč. Časově omezenou akční nabídku lze využít u všech obchodníků ŠKODA v České republice.

Časově omezená akční nabídka

„Nově nabízený model Octavia Tour boduje v porovnání s první generací vozu nadčasovým designem, rozsáhlou sériovou výbavou a kvalitním dílenským zpracováním. Kompletně přepracován byl interiér vozu, který je nyní totožný s aktuálním provedením modelu Octavia druhé generace,“ říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. Akční nabídka je časově omezená a platí od 1. 7. 2011 u všech obchodníků ŠKODA v České republice

Trumf s rozsáhlou sériovou výbavou již od 254.900 Kč

Již v základní výbavě disponuje akční model Octavia Tour Trumf mj. protiblokovacím brzdovým systémem (ABS), dvojicí předních airbagů, centrálním zamykáním vozu, autorádiem Blues s čtveřicí předních reproduktorů, elektricky ovládatelnými a vyhřívanými vnějšími zpětnými zrcátky. Volit lze mezi osvědčenými zážehovými agregáty 1,4 MPI/59 kW a 1,6 MPI/75 kW, jak pro limuzínu, tak i Combi. Obě pohonné jednotky disponují pětistupňovou manuální převodovkou a splňují přísnou emisní normu EU5.

Zvýhodněný paket Trumf Plus

Výbavu akčních modelů Trumf lze v obou karosářských variantách navíc rozšířit o paket Trumf Plus. Za cenu 15.000 Kč získá zákazník další prvky mimořádné výbavy v hodnotě přesahující částku 63.000 Kč. Akční paket Trumf Plus obsahuje: klimatizaci s mechanickou regulací, palubní počítač, elektrické ovládání oken vpředu, 15″ kola z lehké slitiny v designu Deimos a další 4 reproduktory. Celková zákaznická výhoda při zakoupení zvýhodněného paketu Trumf Plus činí 48.000 Kč.

Akční model Octavia Tour Trumf představuje výhodný poměr v porovnání cena/užitná hodnota vozu bez kompromisů. Více informací poskytnou všichni obchodníci ŠKODA v České republice nebo na www.skoda-auto.cz.