Nedaleko Mladé Boleslavi v MOTORLANDu Bělá pod Bezdězem se o víkendu konal již druhý ročník ACTIVE DAY CHIPTUNER MEETING připravený klubem EDT.

Motorland Bělá pod Bezdězem

Již první ročník byl hodnocen jako dobrý start, a proto se pořadatelé do příprav letošního ročníku vrhli ještě s větší vervou. Asi největším trumfem srazu je prostředí. Celá akce se pořádá v areálu Motorland Bělá pod Bezdězem, který je nadupaným motorům přímo zasvěcen. Buggyny, motokáry, čtyřkolky a řada dalších akcí i s dětským koutkem pro naše nejmenší tunery.

ACTIVE DAY CHIPTUNER MEETING

Pro účastníky byly připraveny různé soutěže a atrakce. Zvláště soutěž Show & Shine, která byla rozdělena do několika kategorií, měla přilákat ta nejlepší auta na naší tuningové scéně. Všechna soutěžní auta měla být postupně představena na plachtě a ohodnocena odbornou porotou. Další byla hudební soutěž SC Audio Cup, jenž měla oslovit ty, co ze svého vozu udělají malý hudební sál.

Déšť, déšť, déšť…

A jaký tedy druhý ročník opravdu byl? Z našeho pohledu měl pouze jednu velkou vadu, za kterou pořadatel nemohl a tou bylo počasí. Déšť, déšť, déšť, ale pořadatelé se i s touto překážkou poprali. Představování, včetně diváků a plachet partnerů přestěhovali do velkého stanu, kde došlo k postupnému představení a ohodnocení soutěžních vozů ucházejících se o pohárky v  Show & Shine. Hůře na tom byli porotci soutěže SC Audio Cup, kteří hodnotili svá auta pod malým stanem.

Krásně zrenovovaný Velorex

I přes hendikep zaviněný počasím, se sjela v Motorland Bělá pod Bezdězem stovka aut, a většina lidí si sraz náramně užila. Byla zde k vidění auta soutěžící v Tuning Cupu, tak i třeba krásně zrenovovaný Velorex.

Po rozdání pohárů, si to většina zúčastněných namířila k domovu a my pořadatelům popřejeme více štěstí na počasí v příštím roce.

Fotogalerie ACTIVE DAY CHIPTUNER MEETING 2011