Jako poděkování za dlouholetou přízeň přináší ŠKODA zákazníkům v České republice nový věrnostní program, v němž mohou získat atraktivní bonus na koupi nového vozu.

Modely Fabia, Fabia Combi a Roomster

Se zvýhodněním 40 000 Kč si mohou vybrat z modelů Fabia, Fabia Combi a Roomster; při využití výhodného úvěru od ŠkoFINu činí výše úspory 60 000 Kč. Všechny modely mají navíc zdarma prodlouženou záruku na 4 roky, nebo do ujetí 60 000 km.

ŠkoFIN a Česká pojišťovna

„Ve spolupráci se společnostmi ŠkoFIN a Česká pojišťovna jsme připravili novou akční nabídku určenou pro privátní zákazníky značky ŠKODA,“ sděluje vedoucí regionu Česká republika, Petr Pečenka. Takto lze pořídit všechny výbavové verze a motorizace uvedené v základním ceníku výše uvedených modelů, včetně atraktivních variant Monte Carlo, Scout, RS nebo GreenLine. „Výrazným věrnostním bonusem chceme našim zákazníkům vyjádřit poděkování za věrnost naší značce. Kampaň má však ještě další rozměr, který se dotýká nás všech,” dodává. Aktuálně je průměrné stáří automobilů na českých silnicích téměř 14 let, přičemž skoro dvě třetiny vozů je starších 10 let. „Právě majitele takovýchto automobilů chce ŠKODA akcí “Odměňte se novou” oslovit.  Kromě posílení vztahů se zákazníky tak domácí automobilka udělá další krok ve své dlouhodobé strategii zaměřené na obnovu vozového parku v ČR,“ uzavírá Pečenka.

Výhodný úvěr od ŠkoFINu

Věrnostní program umožňuje pořídit vozy ŠKODA s prodlouženou zárukou za výhodné ceny. Např. Fabia Classic 1,2 HTP/44 kW startuje na 182 900 Kč, karosářská varianta Combi již od 197 900 Kč. Akční cena modelu Roomster činí 229.900 Kč. Při nákupu na úvěr od ŠkoFINu lze odečíst ještě dalších 20 000 Kč, které přitom zákazník nezaplatí zpět v měsíčních splátkách; v tomto případě začínají ceny modelu Fabia na částce 162 900 Kč (Fabia Combi: 177 900 Kč, Roomster: 209 900 Kč). „Díky nízké pořizovací ceně je měsíční splátka úvěru tak atraktivní, že přibližuje nový vůz ŠKODA opravdu každému. Výhodnost nabídky podtrhuje i férový úrok 9,9% p.a. Měsíční splátky, které lze individuálně nastavit dle potřeb zákazníka, zahrnují také kompletní pojištění od České pojišťovny. Úvěr s výhodou 20 000 Kč je navíc možné kombinovat s ostatními akčními nabídkami na vozy Fabia a Roomster,“ přibližuje výhody financování Jan Kranát, jednatel společnosti ŠkoFIN.

ŠKODA staršího 10 let

Podmínkou čerpání věrnostního bonusu je vlastnictví vozu ŠKODA staršího 10 let po dobu alespoň 6 měsíců. Při objednávce je třeba doložit vlastnictví staršího vozu předložením technického průkazu. Nový vůz pak bude objednán, vyfakturován a zaregistrován na zákazníka uvedeného v technickém průkazu ojetého vozidla nebo na jeho rodinného příslušníka. Na jeden ojetý vůz je možno objednat pouze jeden nový vůz.

Bližší informace k akční nabídce „Odměňte se novou“ poskytnou všichni autorizovaní obchodníci ŠKODA v České republice, popř. na www.skoda-auto.cz.