Automobilka ŠKODA vyráží již třetí zimní sezónu do hor. Pod názvem: ŠKODA Park nabízí v době od 27. prosince 2011 do 4. března 2012 ve dvanácti českých a moravských zimních střediscích atraktivní sportovně-zábavný program pro celou rodinu.

ŠKODA Citigo na půl roku zdarma

Návštěvníci přitom budou mít také možnost se seznámit s širokou paletou vozů ŠKODA s pohonem všech kol a prohlédnout si nejnovější přírůstek do rodiny vozů ŠKODA – model Citigo.

Roadshow s vozy značky ŠKODA

Značka ŠKODA má s podobnými typy volnočasových aktivit pro celou rodinu v kombinaci s prezentací vozů velmi pozitivní zkušenosti. Petr Pečenka, vedoucí regionu Česka republika automobilky ŠKODA, zdůrazňuje: „Letošní, v pořadí již třetí ŠKODA Park navazuje na naše úspěšné akce z posledních let. Jejich obliba a návštěvnost, která v loňském roce atakovala hranici 40.000 návštěvníků, nás utvrzuje v tom, že jsme se vydali správnou cestou. Věříme, že letošní ŠKODA Park bude minimálně tak přitažlivý a úspěšný, jako loňský ročník“, říká dále Pečenka.

Pohádkové Česko

Během akce bude v centrální části každého zimního areálu zbudován venkovní park včetně hudebního pódia. Zde si návštěvníci budou moci vyzkoušet jízdní vlastnosti vozů značky ŠKODA s pohonem všech kol:  Octavia, Yeti a Superb a prohlédnout si nejnovější přírůstek do rodiny vozů ŠKODA – model Citigo. Vybrané modely budou navíc vybaveny produkty ŠKODA originálního příslušenství, které rozšiřují užitné vlastnosti vozů nejen při cestě za zimní zábavou. Návštěvníci letošního ŠKODA Parku registrovaní do projektu Pohádkové Česko mohou navíc získat další body na svojí kartě, a to absolvováním testovací jízdy.

Zábavný program pro celou rodinu včetně nejmenších

Všechny návštěvníky zimního ŠKODA Parku čeká pestrý doprovodný program pro děti i dospělé. Těšit se mohou na jízdu na psím spřežení, střelbu na elektronického brankáře, skákání v obří bublině tzv. bumper ball, dětskou diskotéku a mnoho dalších doprovodných aktivit. Hlavním lákadlem je pak velká tipovací soutěž o atraktivní ceny. Tou hlavní je bezplatné zapůjčení vozu ŠKODA Citigo na půl roku. V průběhu dne vystoupí slovenská kapela No Name, aktivity v parku bude střídavě moderovat Martin Dejdar a Adéla Gondíková.

Detailní informace o letošním zimním ŠKODA Parku naleznete na internetových stránkách www.skoda-park.cz

Termíny zimního ŠKODA Parku v České republice:

27. prosince 2011 – Ještědský hřbet – Ski areál Ještěd, Liberec
28. prosince 2011  – Jizerské hory – SKI BIŽU Severák, Jablonec nad Nisou
21. ledna 2012 – Šumava – Ski areál Lipno, Lipno nad Vltavou
28. ledna 2012 – Jeseníky – BONERA Ramzová
29. ledna 2012 – Kralický Sněžník – Dolní Morava Relax & Sport Resort
04. února 2012 – Šumava – Ski areál Špičák, Železná Ruda
05. února 2012 – Krušné hory – Ski Centrum Bublava
11. února 2012 – Beskydy – Ski areál Bílá, Bílá v Beskydech
25. února 2012 – Orlické hory – Ski park Červená Voda
26. února 2012 – Orlické hory – SKICENTRUM Deštné v Orlických horách
03. března 2012 – Krkonoše – Skiareál Rokytnice nad Jizerou
04. března 2012 – Krkonoše – Sportovní areál Harrachov