Společnost BENET AUTOMOTIVE s.r.o. přináší individuální a komplexní řešení pro úpravu Vašeho vozu. Nýní se zaměřila na vůz Škoda Superb Combi.

BT Project

Na našich stránkách jsme Vám již přinesli dva články, ve kterých jsme Vám představili Project BT. Společnost BENET AUTOMOTIVE s.r.o. byla založena v roce 2000 a je výrobcem plastových dílů pro výrobce automobilů. Jelikož se již dlouhá léta pohybuje v oblasti automobilového průmyslu, rozhodli se zaměřit na to, co na trhu chybí. Přináší individuální a komplexní řešení pro úpravu Vašeho vozu Škoda. Projekt BT nabízí sportovní úpravu interiéru, exteriéru, motoru, podvozkové a výfukové soustavy, která tvoří harmonický vyvážený celek. Na všechny úpravy se vztahuje standardní zákonná záruka.

Superb BT Cross

Superb Cross je nový projekt pod značkou BT, jehož cílem je povýšit celkový dojem z vozu Superb Combi do dnes tolik oblíbené allroadové varianty. Vůz tak působí robusnějším a praktičtějším dojmem. Přitom si však zachovává seriové komfortní jízdní vlastnosti. Interiér vozu se liší od seriového svým zpracováním do luxusního celokoženého provedení. Interiérové lišty přístrojové desky a dveřní lišty jsou lakovány do černé klavírové barvy.

Kované osmnáctky BT2

Exteriér vozu je doplněn o ucelený komplet na sebe navazujících plastových dílů z PUR materiálu lakovaných do metalické barvy Stein Grau. Celý kit respektuje sériovou konstrukci dílů a jejich montáže. Přední nárazník je osazen kulatými mlhovými světlomety s prosvěcováním do zatáček. Celkový dojem umocňují kované 18“ disky BT2 v šedé metalické barvě, obuté pneumatikami Pirelli 225/45-R18.

Pod kapotou 2.0 TDI

V rámci úprav nabízí i zvýšení výkonu motoru (například v případě motorizace 2.0 TDI ze 125kW na 150kW). Paket je možné doplnit i výkonnější brzdovou soustavou (vyvinutou pro Škodu Superb) obsahující přední kotouče o průměru 380 mm s 6-ti pístkovými třmeny.

Další designové doplňky: hliníkové logo BT Cross na 5. dveřích, plaketka BT na volantu, typový štítek s označením limitované edice na přístrojové desce, nástupní prahové lišty BT Cross

Fotogalerie BT Project

Související články:

BT Project – Octavia, Yeti

BT Project – Octavia BT Sport