Výhody péče v síti autorizovaných servisů mohou naplno využívat nejen majitelé nových vozů ŠKODA. Česká automobilka pokračuje i v roce 2012 s atraktivní servisní nabídkou pro řidiče starších modelů Felicia, Fabia, Roomster, Octavia a Superb.

Šeková knížka plná slev

Ti tak díky akci ‚Šeková knížka plná slev‘ zaplatí v autorizovaných servisech ŠKODA až o 20 % méně za práci, náhradní díly či originální příslušenství. Na výhody servisní nabídku ŠKODA může dosáhnout přibližně jeden milion majitelů starších vozů ŠKODA v České republice.

“Již pátým rokem dokazujeme, že značkový servis může být dostupný i pro starší vozy,” říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. “Naše ‚Šeková knížka plná slev‘ je ideálním řešením pro cenově citlivější zákazníky, kteří reflektují zůstatkovou hodnotu svého vozu, ale současně chtějí využívat výhod našich autorizovaných servisů, jako je například cenová transparentnost, profesionální technické zázemí, proškolený servisní personál a komplexní nabídka služeb,” doplňuje Pečenka.

Felicia, Fabia, Roomster, Octavia a Superb

‚Šeková knížka plná slev‘ dává majitelům starších vozů značky ŠKODA možnost dosáhnout na výhody profesionální péče ve značkovém servisu. Nabídka je určena majitelům modelů Felicia, Fabia, Roomster, Octavia a Superb, které jsou v provozu čtyři a více let.

Díky ‚Šekové knížce plné slev‘ získají majitelé značkový servis pro tyto vozy až o 20 % výhodněji. V letošním roce obsahuje knížka mimo jiné slevy na výměnu brzd, výfuku, spojky a tlumičů. Slevy se týkají celé zakázky, tedy jak ceny za originální díly, tak i práce servisního technika. Slevu 20 % mohou zákazníci získat také na ŠKODA Originální příslušenství.

Šeková knížka dále obsahuje slevu 15 % na materiál při výměně rozvodů, respektive odečtení 10 % z ceny zakázky nad 3 000 Kč. Chytrých šeků lze přitom v servisu uplatnit i několik najednou.

ŠKODA Originální příslušenství

Každý zákazník v České republice, který uplatní slevový kupón z ‚Šekové knížky plné slev‘ v termínu od února do března 2012 nebo od září do října 2012, se může zúčastnit soutěže a získat některou z hodnotných cen z kolekce ŠKODA Originálního příslušenství, jako je například jízdní kolo Octavia v hodnotě 14 999 Kč.

Zajímavým doplňkem akce ‚Šeková knížka plná slev‘ je bezplatná kontrola nově zakoupeného ojetého vozu. Každý zákazník, který zakoupí automobil spadající modelově a stářím vozu do kampaně ‚Šeková knížka plná slev‘, si svůj vůz může nejdéle dva měsíce od pořízení nechat zdarma zkontrolovat v autorizovaném servisu ŠKODA. Snadno tak zjistí, v jakém stavu se jeho vůz skutečně nachází.

Šekovou knížku mohou zákazníci značky ŠKODA uplatnit až do konce roku 2012 u kteréhokoli z více než 270 participujících servisních partnerů ŠKODA. Seznam servisních partnerů je společně s dalšími podrobnými informacemi o ‚Šekové knížce plné slev‘ k dispozici na internetových stránkách www.skoda-auto.cz.