ŠKODA Fabia Monte Carlo se nejen svým jménem, ale i stylovým, sportovně vyladěným exteriérem a interiérem hlásí k odkazu legendární rallye, která patří mezi nejslavnější a nejstarší na světě.

Škoda Fabia Monte Carlo

Dynamický a sebevědomý výraz nového akčního modelu Fabia Monte Carlo provázejí výborné jízdní vlastnosti. Sportovní podvozek a výkonné motory TSI a TDI přinášejí skutečnou radost z jízdy. Cena vozu, který již v základní výbavě přináší mimo jiné klimatizaci a rádio, nyní startuje na 329 900 Kč.

Exteriéru dominuje černá

Netradiční černé provedení rámečku masky chladiče, hlavních světlometů a předních mlhových světlometů s funkcí pro denní svícení činí z nového modelu Fabia Monte Carlo skutečného dravce. Černá zrcátka, černá střecha se spoilerem, černé plastové lemy s lesklým povrchem po celém obvodu spodní části vozu, tónovaná skla, kola z lehké slitiny v černém provedení… Tato jednoduchá, ale originální a působivá řešení dodávají vozu zcela jedinečný výraz.

Fabia MC sportovně-elegantní

ŠKODA Fabia Monte Carlo skrývá ve svém sportovně-elegantním interiéru spoustu propracovaných detailů. Mimořádná kvalita použitých materiálů a zpracování je patrná na první pohled. Tříramenný volant v černé perforované kůži zdobí červené prošití. V černé kůži s červeným prošitím jsou standardně dodávány i hlavice a manžeta řadicí páky a madlo ruční brzdy. Závodní speciál připomenou kryty pedálů z ušlechtilé oceli. Přední sportovní sedadla mohou mít v závislosti na zvoleném interiéru šedou nebo červenou potahovou látku (vždy v kombinaci s barevně kontrastním bočním vedením opěradel). Strop, sloupky, obložení podlahy, výplně dveří a přístrojová deska jsou u obou variant vždy v černé barvě.

Pod kapotou 1,2TSI a 1,6TDI

Fabia Monte Carlo, která je nabízena pouze ve verzi hatchback, může pod kapotou skrývat výkonný a přitom úsporný benzinový motor 1,2 TSI o výkonu 63, resp. 77 kW nebo diesel 1,6 TDI. Ten je k dispozici ve třech výkonových verzích (55, 66 nebo 77 kW). Všechny agregáty jsou vybaveny pětistupňovou mechanickou převodovkou.

S okřídleným šípem ve znaku

Škoda Auto je známá, že přichází s různými akčními modely, které  zpestří nabídku zákazníkům o vůz s okřídleným šípem ve znaku. Ač Škoda Fabia Monte Carlo není žádný soutěžní speciál, působí interiér sportovním dojmem a řidič se v něm cítí příjemně. Více již Vám napoví naše minigalerie a pokud Vás tento model oslovil, neváhejte navštívit nejbližšího prodejce vozů Škoda a požádejte ho o předvedení.