První červnový víkend patří příznivcům vozů s okřídleným šípem ve znaku, kteří se sjedou v tradičním prostředí Triocampu na okraji Prahy.

aneb SKODAHOME za teplem …

Srazy pořádané webem SKODAHOME.cz se vyznačují širokou přehlídkou vozů Škoda. První letošní setkání se  pořádá od 01. do 03.června v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 – Dolní Chabry, Ústecká ulice (MAPA). 14.sraz SKODAHOME.cz je pořádán pro příznivce vozů Škoda a VW koncernu. Může přijet každý, jehož vůz patří do VW Group a je jedno zda má veterána, natuněnou káru nebo jen sériový vůz a chce se pobavit s lidmi načichlými vůní benzínu.

14.sraz SKODAHOME na Facebooku ZDE

Soutěžní kategorie

Jak je na jarním srazu zvykem, soutěží se o nejhezčí, nejzajímavější auta a bude rozdáno na 60 pohárů. Pro účastníky bude ještě připraveno losování vstupenek o velmi zajímavé ceny našich partnerů (autodoplňky, Hi-Fi komponenty, motorové oleje, modely Abrex, výstražná světla …) nebo soutěž o sadu pneumatik MICHELIN Primasy 3.

TOP 7 – Škoda veterán (do roku 1977)
TOP 7 – Škoda oldies (Š 105-136, Rapid, Garde od 1978)
TOP 7 – Škoda Favorit, Felicia
TOP 7 – Škoda Fabia, Romster, Citigo
TOP 7 – Škoda Octavia, Superb, Yeti
TOP 7 – VW koncern
1 pohár Best of Best
3 auta budou uvedena do síně slávy SKODAHOME
10 ocenění „Auto fora SKODAHOME.cz 2011
TOP 3 – ocenění poroty

Pátek 01.06.2012

Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní příznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách.

Sobota 02.06.2012

Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 hod.
Poté následuje příprava aut na soutěž a jejich představování.
Každý účastník umístí za čelní okno srazovou kartu, kterou následně odevzdá odborné porotě, která vyhodnotí nejlepší auta srazu v daných kategoriích.
Hodnocení proběhne mezi 11:00 až 15:00 hodin
Losování vstupenek je naplánováno na 16:00 hodinu a poté bude následovat předání všech 60 pohárů.

Neděle 03.06.2012

Po probuzení, snídani a vystřízlivění prosíme účastníky, aby do 12.00 hodin opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu.

Mnohé zajímá jak to letos bude se vstupným?
pro členy    – 200,- Kč za auto
pro ostatní – 300,- Kč za auto
Dále pak každá osoba v autě, pěší zaplatí 10,-Kč  – každá vstupenka bude slosovatelná a můžete si jich koupit kolik chcete.

Partneři srazu

MICHELIN, MOGUL, AAA Auto, Auto Kelly, BOSS audio systems, LevnePneu.cz, OB Autodíly.cz, IPAK Tonery, ABREX, levne-autodily-skoda.cz, SKODAMOTOR.cz, RABUKRESOLUTiON.cz

Mediální partneři

www.AUTO.cz, www.VW-Scene.cz, www.jenproauta.cz, www.autanet.cz

Fotogalerie minulých srazů :

10. sraz SKODAHOME.cz

11. sraz SKODAHOME.cz

12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz