Nejlepší servisní poradce pochází z Rumunska, nejlepší servisní technik je ze Slovenska. Finále druhého ročníku ‚ŠKODA Service Challenge‘ v Bratislavě.

ŠKODA Service Challenge

Servisní technik Peter Dobranský a servisní poradce Andrei Cristian Lascar jsou letošními vítězi druhého ročníku ‚ŠKODA Service Challenge‘. Zástupci ze Slovenska, respektive Rumunska, se ve finále ve slovenské Bratislavě prosadili proti silným soutěžním týmům z dalších 33 zemí. Vítěze v ‚Expo Aréně‘ v Bratislavě ocenil vedoucí servisních služeb ŠKODA Roman Havlásek.

Vyslanci značky Škoda

„Dokonalý servis hraje při prodeji aut stále důležitější roli, aby bylo možné dostát zvýšeným požadavkům zákazníků,“ řekl vedoucí servisních služeb ŠKODA Roman Havlásek. „Pracovnice a pracovníci našich dealerských provozoven v oblasti poprodejních služeb po celém světě značnou měrou přispívají k úspěšnosti značky ŠKODA. Každý z nich je důležitým vyslancem značky a jejích produktů. Vedle blahopřání oběma vítězům proto všem kolegům z oblasti poprodejních služeb náleží velké poděkování za jejich velké nasazení v každodenním styku se zákazníky. Bez nich by úspěšný růstový kurs značky ŠKODA nebyl vůbec myslitelný,“ prohlásil dále Roman Havlásek.35 týmů z Evropy, Asie, Afriky a Jižní Ameriky

35 týmů z Evropy, Asie, Afriky a Jižní Ameriky

Soutěž ‚ŠKODA Service Challenge‘ se letos konala podruhé. V rámci soutěže se servisní technici a servisní poradci značky ŠKODA z celého světa poměřují v praktických a teoretických testech. V letošním dvoudenním finále v Bratislavě nastoupilo 35 týmů z Evropy, Asie, Afriky a Jižní Ameriky, které se nejprve musely kvalifikovat v národních vyřazovacích kolech. Ve světě oficiálně pod značkou ŠKODA operuje zhruba 4800 servisních dílen, v nich pracuje ca 15.000 produktivních pracovníků, t.j. mechaniků, klempířů a lakýrníků.

Vysoká úroveň servisních služeb ŠKODA

‚Škoda Service Challenge‘ je vědomostní soutěž z oboru služeb zákazníkům a servisu. Účastníci z celého světa řešili teoretické a praktické úkoly ze svých pracovních a profesních oblastí. Mezi mnoha soutěžními úkoly, které potvrzují vysokou profesní kompetenci poradců a techniků, bylo odhalení nastražené závady, tak jako zajištění té nejlepší péče o zákaznický vůz v procesu příjmu do opravy.