Právě včas při příležitosti Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2012 nasazuje ŠKODA novou hvězdu své modelové ofenzívy. Od května bude ŠKODA Citigo k dispozici u evropských prodejců.

ŠKODA Citigo

Svojí mladostí, svěžestí, agilitou, vynikající technikou a – když na to přijde – také vysokou odolností chce první automobil ŠKODA v segmentu  minivozů okouzlit své fanoušky. V pětidveřovém provedení a módní bílé barvě ‚Candy’ se při MS poprvé představí milionům diváků.

Auto roku 2012                      

Svoji nadmíru úspěšnou premiéru si ŠKODA Citigo ve třídveřové verzi odbyla již koncem roku 2011 ve své české vlasti. Zde byla v soutěži „Auto roku 2012“ vyznamenána titulem ‚Nejlepší městský vůz’.

Mistrovství světa v ledním hokeji 

V časovém souladu se svým uvedením na evropské trhy se nyní ŠKODA Citigo bude v pětidveřovém provedení prezentovat při Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2012 milionům televizních diváků na celém světě. Přímo u ledové plochy stadionů v Helsinkách i Stockholmu ukáže novinka firmy ŠKODA v segmentu malých vozů svůj nepřehlédnutelný atraktivní design.

Mladá, svěží, agilní a vybavená skvělou technikou

„S Citigo představujeme letos nový vstupní model naší značky,“ vysvětluje předseda představenstva společnosti ŠKODA Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. „Mladá, svěží, agilní a vybavená skvělou technikou, taková je nová hvězda naší modelové ofenzívy. Jejím prostřednictvím navážeme na nejnovější úspěchy naší značky. Při MS v ledním hokeji IIHF 2012 se naše Citigo může ukázat milionovému publiku ze své nejlepší stránky.“

Pět hvězdiček v nárazovém testu Euro NCAP

Kdo chce nadchnout hokejové fanoušky, musí také prokázat potřebnou tvrdost, když přijde na bodyček. I zde vytasí nové městské žihadlo velké trumfy. Díky svému příkladnému bezpečnostnímu systému obdržel tento malý vůz maximální hodnocení pět hvězdiček v nárazovém testu Euro NCAP. Více informací o Citigo a značce ŠKODA na hokejovém mistrovství světa 2012 najdete na www.skoda-auto.com.

 

Související články:

Škoda Citigo v záři Portugalského slunce – 44kW

Škoda Citigo u Atlantického oceánu – 55kW

Pětidveřová ŠKODA Citigo debutovala na ženevském autosalonu 

Pětidveřová ŠKODA Citigo – ceník pro ČR

Pětidveřová ŠKODA Citigo od 189 900 Kč

 

Velká fotogalerie ŠKODA Citigo

http://www.youtube.com/watch?v=JQVyelNClT4