O tom, že program srazů a akcí je nabitý na události svědčí i fakt, že tentokrát se každý z dvojice Olin – Fíla vydal na akci jiným směrem a jinak tematicky zaměřenou.

TUNING DAY´S

Olin zvolil cestu se svojí Hundertkou na X.Classic Škoda Weekend do Vrchlabí a Fíla s Fábií na 3. Kolo Tuning Cupu na letiště do Přerova. Soutěž Tuning Cup 2012 se tímto 3. kolem v Přerově nezadržitelně přehoupla  do své druhé poloviny, a tak kdo má stále ještě zájem poprat se o postup na zářiové finále, má před sebou už jen 2 soutěžní kola.

Déšť neubral na náladě

Přestože počasí doslova nepřálo (déšť-déšť-polojasno-déšť) sešlo se v prostoru soutěže přes 60 přihlášených soutěžících převážně z Moravy. Klasické představování aut na plachtě z důvodů nestálého počasí vystřídalo zrychlené představování a focení s hosteskami.

Vyrovnaná Škoda Moderne Scene

Z našeho pohledu nejsledovanější kategorie opět potvrdila, jak moc záleží na subjektivním pocitu každého z porotců. Přestože se během sezóny auta již prakticky nemění, ten, kdo byl jednu soutěž na přední pozici se příště klidně nevejde “na bednu” a naopak. A tak, až do odpoledního vyhlášení výsledků není předem nic ztracené, a toto “míchání” pořadí přispívá i k bodové vyrovnanosti v celkové tabulce.

Bohatý program srazu

Součástí celého programu na rozlehlém letišti byly kromě soutěže Tuning Cup samozřejmě také sprinty na 400m, měření maximální rychlosti na 2 km, soutěže o nejhlasitější audio a výfuk, Professional Stuntrider Show a Erotic car wash a tak si každý z návštěvníků jistě přišel na své.

Autor článku a foto: Fíla

Fotogalerie TUNING DAY´S 2012 Přerov