Pardubické dostihové závodiště hostilo Relax Meeting, kde proběhlo i další kolo AZ Pneu Tuning Cup 2012.

Relax Meeting Pardubice

Na úvod dovolte vyzdvihnout jednu věc, která se zdaleka nevidí na každé akci.A to tentokrát v tom dobrém slova smyslu. O tom, že sraz na dostihovém závodišti v Pardubicích patří mezi zavedené klasiky s dokonalou připraveností a jak zaznělo několikrát za celý víkend, že se jedná o nejlepší sraz sezóny ukazuje i jedna věc,že na to, aby jste se dostali na místo konání akce nepotřebujete ani itinerář, ani mapu. Vše perfektně označené a na dálku čitelnými cedulemi.

Klesající návštěvnost srazů

Tím, že meteorologové již několik dnů před začátkem akce slibovali takřka ideální slunečné počasí, dalo se předpokládat, že právě nejoblíbenější sraz sezóny poodhalí, jak to letos s návštěvností srazů skutečně je. A skutečnost ukázala, že ani vyhlášené Pardubice v plném duchu nepřipomenou dobu tak 2-3 roky nazpět, kdy bylo 120-130 soutěžních aut v prostoru soutěže Tuning Cup, na to už budeme jen vzpomínat.

Tuning Cup

Nicméně i tak 4. kolo Tuning Cupu přineslo nejvyšší letošní účast, která se přiblížila hodnotě 90ti soutěžních vozů. Mimo hlavní soutěže TC byly na programu i oblíbené hudební EASCA, dB Drag a nově vznikající Tuning Liga. Velkou pozornost návštěvníků bezesporu lákala také dvě kola erotické myčky nedaleko plachty soutěže Tuning Cup, na které po celý den probíhalo představování jednotlivých soutěžních vozů.

Dalším a posledním kolem je XV. Tuning Extreme Show v Příbrami, která 11.8.2012 ukončí základní kola letošního ročníku AZ Pneu Tuning Cup.

Velká fotogalerie Relax Meeting Pardubice