Na konci června se nadšenci upravených aut sjeli na letiště nedaleko Plas, kde se konal oblíbený již 15. tuning, stiling & HiFi sraz Plasy.

Tuning, styling & HiFi

Tropický 15. tuning, styling & HiFi sraz Plasy, letos ukončil první polovinu tuningové sezóny. Sobotní ranní déšť následovalo tropické slunce, které přivítalo na 170 příznivců tuningu. A že letošních Plasech nebude nuda, naznačoval i program, který dostali účastníci již při vjezdu na letiště.

Soutěžní kategorie

Jak již je pro Plasy zvykem, všechna soutěžící auta se musí porotě představit na plachtě. Auta byla rozdělena do necelé dvacítky kategorií, které doplňovaly kategorie jako je Motor styling, Interiér nebo Airbrush.

Svatba na tuningovém sraze

Svatba na radnici, na hradě nebo zámku, to je nuda. Správní tuneři si vyberou něco zajímavějšího. Tím místem se pro tuningové svatebčany stal právě 15. tuning, styling & HiFi. V odpoledních hodinách oddal starosta Plasů Tweetynu a Fittyho. Z příhlížejících to asi nejvíce prožívaly dívky z Girlstuning clubu, které zároveň získaly pohár za nejpočetnější klub.

Italské melodie

Ještě před rozdáváním pohárů, zazněly letištěm živě italské melodie a přišlo očekávané rozdávání tomboly. Když se slunce chystalo schovat za les, nadešla chvíle pro rozdávání pohárků. Závěrem sraz můžeme ohodnotit jako povedený a poděkovat Frančeskovi za výborně zvládnutou akci.

Fotogalerie 15. tuning, styling & HiFi sraz Plasy