Nová ŠKODA Citigo a světově proslulý diskžokej a producent Tiësto roztančí Prahu. Exkluzivní vystoupení nizozemského umělce se koná dne 20. července 2012 v pražském klubu SaSaZu.

ŠKODA Citigo a Tiësto

Tiësto – DJ a producent – je oficiální tváří nového vozu ŠKODA Citigo, který se jako „DJ Car“ objeví i v rámci klubového programu. O vstupenky na tuto jedinečnou akci je možno soutěžit na českých facebookových stránkách společnosti ŠKODA AUTO (www.facebook.com/skoda.cz) či na Ranní show rádia Evropa 2 do 18. července.

Klubu SaSaZu v Praze

Fanoušci značky ŠKODA a Tiësta se mohou těšit na jedinečný večer. Od 21 hodin do půlnoci budou 20. července v klubu SaSaZu v Praze hrát světově proslulí diskžokejové jako například DJ LUCCA (Sound Of Acapulco). Od půlnoci pak pódium na dvě hodiny ovládne Tiësto. Mimořádná není jen účast slavných diskžokejů: Hudebníci totiž vystoupí ve speciálním vozidle ‚DJ Car’ postaveném na bázi modelu ŠKODA Citigo.

ŠKODA AUTO

„Tento večer je další skvělou akcí v rámci naší spolupráce s Tiëstem,“ říká Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika. „S naším mini modelem Citigo oslovujeme právě mladé lidí, kteří hudbou Tiësta žijí. Právě tyto lidi lze dnes nejlépe oslovit prostřednictvím sociálních sítí a neobvyklých akcí. Těší nás, že jsme díky naší spolupráci umožnili konání této jedinečné akce. Citigo je vůz mladý, svěží a má ‚human touch‘ – a naše komunikační kampaň právě tyto charakteristické rysy úspěšně zdůrazňuje,“ říká Pečenka. Od konce roku 2011 prodává česká automobilka model Citigo na domácím trhu. Velice úspěšně: V prvním pololetí roku 2012 bylo zákazníkům v České republice dodáno více než tisíc vozů.

Meet Citigo

Klubový večer v Praze není prvním atraktivním vystoupením nového modelu Citigo: Už při výstavní premiéře na Ženevském autosalonu před několika měsíci vůz provázel hudební ‚countdown’. Zatímco automobil vyjížděl na pódium s mottem ‚Meet Citigo’, představil Tiësto videoklip ‚What Can We Do (A Deeper Love)’, produkovaný speciálně pro Citigo.

Spolupráce mezi automobilkou a hudebníkem byla zahájena v roce 2011: od 19. prosince 2011 je videoklip ke skladbě ‚What Can We Do (A Deeper Love)’ exkluzivně ke zhlédnutí na facebookové stránce společnosti ŠKODA (www.facebook.com/Skoda). Tiësto kromě toho zhruba před rokem vystoupil i na světové konferenci prodejců značky ŠKODA v Praze.