Poslední kvalifikační kolo soutěže AZ pneu Tuning Cup je tady. Místem konání je léty prověřený sraz na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami, kde se mimochodem v minulém roce konalo i celkové finále.

Tuning Extreme Show

Všichni jste zváni na podzimní tuningový sraz, který se koná pravidelně na letišti v Dlouhé Lhotě u Příbrami a uskuteční se v termínu 10 a 11 srpna 2012. Již tento víkend v pátek od 16:00 hod až do pozdních sobotních hodin proběhne tato tradiční akce. Připraveny jsou pro vítěze v jednotlivých soutěžích poháry, poukázky od firmy MaxCars Plus, kteří darovali pro vítěze ceny v podobě jízda ve Ferrari F430, jízda na offroad trati Hummer H2 a poukazy na školu smyku.

AZ pneu Tuning Cup

Finále je ale letos součástí výstavy AZ pneu Prague Car Festival, která se uskuteční 1. – 2. září na výstavišti v Praze Letňanech. I tak ale můžeme v Příbrami očekávat zajímavou konkurenci. Na finále totiž postupuje pouze pět nejlepších z každé kategorie a dosavadní průběžné výsledky jsou hodně vyrovnané. Až na výjimky nemá nikdo nic jistého, takže pokud vyjde počasí, určitě se sjede pěkná řádka povedených aut.

Tuning Extreme Show

Příbram ale rozhodně není jen o soutěži AZ pneu Tuning Cup. Součástí srazu jsou volné i měřené sprinty na ¼ míle, soutěže dB Drag a EASCA a spousta doprovodného programu (noční tuning, soutěž o nejpočetnější  klub, Miss Tuning, motorová brzda, lety vrtulníkem, tandemové seskoky, motokáry, čtyřkolky, paintball, ukázka jízdy smykem na polygonu firmy MaxCars, páteční večerní program, stripshow, erotická myčka, atd.). Více informací o akci naleznete na www.tuning-sport.cz.