Jste majitelem a fanouškem vozu značky ŠKODA a zároveň rádi nakupujete věci na internetu?

V tom případě si do oblíbených záložek svého prohlížeče přidejte odkaz na oficiální ŠKODA E-shop. Čeká zde na vás kompletní nabídka 100% originálního příslušenství a kvalitních reklamních předmětů pod značkou ŠKODA. Při objednávce nad 2 000 Kč neplatíte dopravné. V říjnu dokonce probíhá akce doprava zdarma pro všechny zásilky a také soutěž, ve které až do konce roku můžete vyhrát hodnotné ceny!

Soutěžíte rádi? Až do konce roku se můžete na ŠKODA E-shopu utkat s ostatními zákazníky o zajímavé ceny. Pravidla soutěže naleznete na stránkách ŠKODA E-shopu v sekci Obchodní podmínky. Vyhrává se každý den!

Vysvětlovat výhody nakupování prostřednictvím internetu je v dnešní době nošením dříví do lesa. I ŠKODA E-shop představuje komfortní nakupování s širokými možnostmi platby a doručením již do dvou pracovních dnů. Šikovným prvkem každého nákupu na oficiálním „škodováckém“ e-shopu je, že po uvedení typu vozu se v nabídce zobrazí pouze to příslušenství, které lze pro daný model použít. Možný je samozřejmě i jednorázový nákup bez registrace.

V průběžně aktualizovaném katalogu je k dostání široký sortiment ŠKODA Originálního příslušenství. Výhodně nakoupíte například autokoberce, střešní nosiče a dětské autosedačky nebo například i miniatury vozů ŠKODA, stylové oblečení nebo designové dárky z řady ŠKODA a mnoho dalších věcí. Veškeré díly a příslušenství na ŠKODA E-shopu samozřejmě splňují náročná kvalitativní kritéria a procházejí přísnými interními testy, stejným vývojem a inovacemi jako díly použité přímo ve výrobě. To zaručuje jejich bezpečnost, mechanickou odolnost, bezproblémovou kompatibilitu a dlouhou životnost. Na ŠKODA E-shopu rozhodně nenarazíte na neschválené zboží, a už vůbec ne na stále rozšířenější falzifikáty!

Objednané zboží je možné uhradit platební kartou, převodem z účtu, online platbou, nebo nechat zaslat na dobírku. Pokud je objednávka učiněna před 14. hodinou a platba byla řádně připsána či zákazník zvolil doručení dobírkou, bude zboží expedováno na určenou adresu již tento den, pokud je pracovním. V případě, že cena objednávky dosáhne výše 2 000 Kč, neplatí se poštovné ani balné. Díky široké paletě možností dopravy si tu svou nejvhodnější nalezne každý. Navíc při výběru přepravy prostřednictvím PPL má zákazník možnost sledovat stav vyřízení objednávky on-line, a to jak přímo na ŠKODA E-shopu, tak na stránkách přepravní společnosti.