Ještě před uvedením na český trh se ŠKODA Rapid stala Fleetovou novinkou roku. Nejnovější model značky ŠKODA cenu získal v rámci prestižní české ankety ALD Automotive Fleet Awards. Prodej na českém trhu bude zahájen 20. října 2012.

Automotive Fleet Awards

„Zisk Fleetové múzy ještě před zahájením prodeje říká o kvalitách modelu Rapid vše,“ říká Petr Pečenka, ředitel ŠKODA AUTO Česká republika. „Je to ocenění od profesionálů, kteří kladou důraz jak na férové pořizovací a provozní náklady, ale taky výhodný poměr ceny a nabízené hodnoty. Věříme, že Rapid bude mít přinejmenším stejný úspěch také u svých hlavních zákazníků, kterým jsou české rodiny.“

Škoda Rapid

Nový model se v nabídce značky zařadí mezi řady Fabia a Octavia. Ceny modelů ŠKODA Rapid začínají na 289 900 Kč za základní motorizaci 1,2 MPI/55 kW. Se svou velkorysou nabídkou prostoru je Rapid vozem ŠKODA v nejlepším smyslu slova. To symbolizuje také mnoho nových nápadů v duchu firemní filozofie „Simply Clever“. Nový model se může pochlubit celkem 19 jednoduše chytrými řešeními, mezi nimi například praktickou škrabkou na led, integrovanou ve víčku palivové nádrže. Vozy jsou sériově vybaveny systémem ESC (Electronic Stability Control) a šesticí airbagů. Paleta motorizací zahrnuje čtyři benzinové a dva naftové motory. Jako první sériový model ukazuje Rapid zcela nový designový jazyk značky ŠKODA.

Pakety “PLUS” zdarma

U příležitosti zahájení prodeje dne 20. října 2012 navíc 270 českých prodejců nabídne atraktivní výbavové pakety PLUS zdarma ke všem třem výbavovým stupňům (Active, Ambition, Elegance) ke všem vozům zakoupeným do konce roku 2012.

Fleetová novinka roku

Anketa ALD Automotive Fleet Awards je nejprestižnější akcí svého druhu v České republice. Vítěze vybírá stočlenná porota složená ze zástupců jak nejvýznamnějších společností České republiky, tak středních a malých podniků. Členové poroty mají možnost osobně porovnávat nominované vozy na speciálních testovacích dnech. Cenu fleetová novinka roku uděluje přímo redakce specializovaného magazínu FLEET firemní automobily.