Jak již se stalo tradicí, jedním z posledních škodováckých srazů, a srazů vůbec, je podzimní setkání v tradičním prostředí pražského Triocampu, kde se pořádají srazy SKODAHOME.cz.

15.sraz SKODAHOME.cz

Již v úvodu můžeme říci, že letošní  již 15.sraz SKODAHOME.cz byl nejúspěšnějším v podzimní setkání  historii. Do Triocampu přijeli příznivci vozů Škoda a VW koncernu. Na pozvání také např. i Jirka Kubíček s Wartburgem 353.

Kvalita, kvantita …

Ospalé ráno se probudilo v krásný slunný den a největší nápor návštěvníků se konal před polednem. Ze začátku to vypadalo, že kvalita aut zvítězí nad kvantitou. Ale již po obědě bylo jasné, že se bude atakovat rekord podzimních srazů. Nakonec se číslo zastavilo na 110 a byl vytvořen i nový podzimní rekord.

Ekipa od západních sousedů

Tentokrát velké zastoupení měli i němečtí příznivci značky s okřídleným šípem ve znaku.  Již tradičně přijel Tony se svojí užovkou, a tentokrát ho doplnila necelá desítka vozů z Internationales Skoda Treffen.  Do Německa zároveň putovalo i ocenění poroty za nejhezčí vůz Škoda modern.

SKODATOUR 2012

Letošního orientačního závodu se zúčastnila dvacítka vozů, které bojovaly o tři zajímavé ceny a hlavní putovní  cenu, která je vyrobena z klikového hřídele. Zajímavé ceny letos věnovaly SKODAMOTOR.cz a „eLeSo“. Vítězem se stala posádka klanu Atanasových, kteří jako jediní dokázali správně odpovědět na všechny otázky.

Síň slávy SKODAHOME.cz

Po rozebrání tomboly následovalo předávání cen a uvedení dalších vozů do síně slávy SKODAHOME.cz. Letos byly uvedeny dva vozy. Prvním byl vůz Škoda 120 LS Radka Hykeše (eLeSo), jenž je asi největším „bláznem“ prezentující vůz škoda. Druhým vozem do síně slávy byl Toni Gebbert a jeho bílá Škoda Felicia Pick-up.

Závěrem jen shrnu vše podstatné o 15.srazu SKODAQHOME.cz – hezké počasí, hezká auta prima lidi, a to vše společně vytvořilo krásné rozloučení se sezónou 2012.

Velká fotogalerie 15.sraz SKODAHOME.cz

Závěrem bychom rádi ještě poděkovali všem partnerům, kteří nám pomohli tento sraz realizovat.

MICHELIN, MOGUL, AAA Auto, Auto Kelly, BOSS audio systems, LevnePneu.cz, OB Autodíly.cz, IPAK Tonery, ABREX, levne-autodily-skoda.cz, SKODAMOTOR.cz, RABUKRESOLUTiON.cz